ISPLIVALA DUGO SKRIVANA BOLESNA TAJNA MAJE MARINKOVIĆ: Sa 13 godina ušla u vezu SA STARIJIM DEČKOM, A ŠOKIRAĆETE SE ČIME SE BAVIO!

Autor: Republika

Zadruga

04.06.2021

12:27

Bolesna tajna Maje Marinković šokirala Srbiju!

youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Maja Marinković i Marko Janjušević nakon burnih svađa i fizičkih obračuna smirli su "strasti" pa su iskoristili vreme da se bolje upoznaju.

Marinkovićeva je tom prilikom istakla da je u prošlosti imala burnu vezu sa starijim dečkom koji je bio kockar.

- Bio jedan dečko mnogo mi se sviđao, Petar. Mnogo mi se sviđao ali bio je stariji od mene. To mi je bio prvi dečko, 8 godina je bio stariji - rekla Maja.

- On 21, a ti 13. Divna veza - odbrusio joj je Janjušević.

- A isto kockar, ne pije, ne drogira se, ali isto kockar... - bocnula je Marinkovićeva, aldirajući da njen bivši ima istu strast kao Janjuš.

Razgovor Maje i Janjuša o njenom prvom momku, kao i reakciju Janjuševića na ono što je čuo, možete videti u videu u nastavku:

Komentari (4)

Loading
Milena

04.06.2021 16:52

Vidi se da je nevaspitana i bolesna, nije imao ko da je vaspita Zato joj je glavni grad Španije Meksiko, strašnoooooooooooooooooo

Dolores

04.06.2021 23:37

@Milena - Slažem se, nema grama znanja u mozgu

Ana

05.06.2021 04:46

@Milena - ovaj pecinski covek sa mozgom ko zrno graska je nevaspitaniji od najnevaspitanijeg! glup,propalica,kockar,narkoman,beskucnik jednom recju klosar. pravi frke i price,pa se miri ,pa sve u krug nebi li se nekako docepao njenih para,da spasi glupu rosavu glavu od kamatasa! u realitiju ga nebi bilo bez Maje,a i vani kad izadje nece imati gde,ako ga ona ne udomi bar na kratko! on je bruka za: muski rod,oca,necijeg sina,brata,sportiste...od nje se ovako nesto i ocekuje nakon svega sta joj on hinjski i podmuklo radi!krakati priglupi mazlum da mu nije Zadruge skitao bi ulicama Beograda!

Milena

05.06.2021 06:28

Usudjujem se da kažem da je toliko glupa koliko ima plastike na sebi. Pritom i bolest radi svoje.