(FOTO) NECINA MAJKA POTRESLA JAVNOST OBJAVOM O PREMINULOM TIKTOKEROVOM BRATU: Sine, otišao si, ANĐELI NEKA TE ČUVAJU SRCE MAJKINO,TUGA I BOL OSTAJU!

Autor:

Zadruga

04.06.2021

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Necina majka potresnom objavom o pokojnom sinu rastužila Srbiju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danas je rođendan Necinom preminulom bratu!

Naime, kako je Neca svojevremeno ispričao u Zadruzi svoju potresnu priču, on je pored brata bliznaca Predraga, imao još jednog brata koji je iznenada preminuo pet godina pre rođenja Pece i njega.

Njegova majka Julijana se nikada nije pomirila sa tim iznenadnim gubitkom deteta, te neretko postavlja statuse na društvenim mrežama svom rano preminulom sinu. Danas je objavila status koji je potresao javnost, jer je danas dan kad je njenom pokojnom sinu rođendan. Tužna objava kida srca na komade:

- Sine.. Na današnji dan si se rodio, ali si otišao. Anđeli neka te čuvaju, godine su prošle, tuga i bol ostaje. Mili moj sine, danas bi slavili tvoj rođendan. Danijele, sine, srce majkino, anđele moj- napisala je Necina majka skrhana bolom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading