ZBOG TARE NEĆE IMATI OD ČEGA DA ŽIVI! Đedović nikad surovije o rijaliti LJUBAVNICIMA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

02.06.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović nije štedeo reči govoreći o Nenadu Aleksiću Ša i njegovoj rijaliti ljubavnici Tari Simov, te smatra da će ga ona dovesti do prosjačkog štapa.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Marko Đedović opleo po Tari i Ša

Đedović je u emisiji " Radio Amnezija" rekao svoje mišljenje o ponašanju Tare Simov od kada je napustila rijaliti, kao i da će svojim postupcima dovesti repera do prosjačkog štapa.

On je komentarisao balone koje je Simova ponovo slala iznad imanja kako bi slala šifre Aleksiću i da bi on znao da ga ona čeka: 

-Ja sam njemu malopre rekao, da će jednog dana shvatiti šta mi pričamo. Vreme je neumoljivi sudija. On je rekao da je prepoznao tu šifru, znači da jeste Tara. Moje iskreno mišljenje je da napolju mora od nečega da se živi, da je to razlog tih balona. Ja sam dobro sa Nenadom, drag mi je, a vrlo mi ga je žao. Reći ću istinu, pa neka se ljuti. Ja molim ljude sa kojima se dogovarao za šifre, da to ne rade, jer on dobija kazne. Ovo nije dozvoljeno, jer da jeste, svi bi imali telefone. Ja tvrdim da je to budalaština! - rekao je Đedović.

 

Inače, reper će biti kažnjen zbog ovakve komunikacije sa Tarom Simov jer je zabranjena komunikacija sa ljudima van rijaltija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savo

02.06.2021 18:26

Ljubavnice su skupe.