(FOTO) GOLUBOVIĆ ČUPAO I DAVIO KRISTINU U BRUTALNOJ SVAĐI: Zadrugarka izgubila svest i pala, OBEZBEĐENJE URGENTNO REAGOVALO!

Autor:

Zadruga

02.06.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u Zadruzi, Kristijan davio Kristinu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Obezbeđenje jedva obuzdalo Kristijana!

Svedoci smo da se u rijalitijima dešavaju razne stvari i da takmičari prave haos iz dana u dan ne znajući kakve to posledice nosi. Međutim ovo što se sinoć dešavalo u Zadruzi otišlo je predaleko i javnost je zgrožena dešavanju u popularnom rijalitiju.

Naime, Kristina je zamerila Kristijanu Goluboviću što sedi sa Minom i ljubomorisala mu dok su je sve vreme smirivali zadrugari. Ona je u jednom trenutku krenula da ruši sve po stolu da bi Kristijan u tom momentu zajedno sa obezbeđenjem ustao i krenuo da je sklanja. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan maltretira Kristinu!

Na fotografiji se vidi da je Kristijan davi, čupa, drži ga vrat, doduše nije poznato kojom jačinom i verujemo da je to uradio da bi je smirio ali ovakav postupanje sa devojkom koja je duplo mlađa od njega i to na nacionalnoj televiziji svakako nije primereno osobi njegovih godina.

Ono što što su mnogi komentarisali na društvenim mrežama je to da je Kristina u jednom trenutku usled nedostatka vazduha izgubila svet i pala.

Kristina je čak u jednom trenutku krenula staklom da se reže po ruci ali ju je u tome sprečio Neca koji je došao do njih u pab.

Na kraju se situacija donekle smirila, ona se vratila u pub i naravno legla kod Kristijana u krevet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

02.06.2021 07:43

da li iko normalan postoji u ovoj drzavi.da ovok kriminalca posalje bar kuci!?ovaj kriminalac je dno,zlo i bruka,covek bez morala,bez mozga!on je bruka da ga uopste neko vidi na TV!prati li iko sta taj izopaceni ruzni razvratnik prica i radi.gde je tuzilasvo da reaguje i na njega i na Mitrovice koji ga tamo drze!on se hvali ubistvima,prebijanjima ljudi,kradjama,preti ucesnicima, fizicki nasrce na njih,a posebno na zene.zaveo je teror u Zadruzi!da li i koliko laze mi ne znamo,ali za ono sto prica,ako ne laze trebao bi da dobije ozbiljan zatvor,a ako laze morao bi na lecenje!

Odgovori 10 0
MladenBg

11.06.2021 05:25

@Ana - Bravo za komentar. Sve potpisujem! On je Mitrovicu glavni lik u Zadruzi!!??? Ovo zlo i sljam treba zatvoriti u samicu, zauvek da ne vidi svetlo dana! A ne da se bahati i unosi se svima u facu.... i to u zadruzi.... Nasta je Pink spao... ako je i od Pinka, mnogo je.... to vise niko i ne gleda.