NAJMIRNIJA UČESNICA ZADRUGE ZAMALO UBILA DRUGARICU ZBOG BIZARNOG RAZLOGA: Teodora je gurnula devojku s BALKONA, ona slomila kuk!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

01.06.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka u anletu besa mogla svašta da uradi

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Bilanović

Učesnica "Zadruge 4" Teodora Bilanović u rijaliti je ušla kao devojka sa mnogo skandala, a kako Rijaliti dodatak Srpskog telegrafa saznaje, ona je pre godinu dana usled napada ljubomore doobru drugaricu gurnula sa balkona jer se našalila da joj je njen tadašnji dečko slao gole fotografije. 

Bilanovićka je tada bila u vezi sa jednim bokserom, pa ju je ljutilo čak i kada mu je neka od njenih prijateljica lajkovala slike na društvenim mrežama, a kad je gurnula nesrećnu devojku, umalo je nije ubila jer je polomila kuk.

- Kad ljudi vide Teodoru, obično misle da je fina i povučena devojka, sve dok je ne upoznaju. Nas dve smo se družile mnogo godina, znamo se još od srednje škole i znamo da ume da bude posesivna i ljubomorna. Posebno u situacijama kad je u pitanju njen dečko. Pre godinu dana bila je u vezi s jednim momkom koji je sportista. On je trenirao boks, atraktivan je i naša drugarica se jednom našalila, pa je pred Teodorom rekla da joj je slao gole fotografije. Tad je nastao haos! Sedele smo na terasi, koja nije bila dobro urađena. Teodora je skočila preko stola, gurnula je tu drugaricu i ona je pala preko terase- priča za Rijaliti nekadašnja drugarica Bilanovićeve.

Kako smo saznali, Teodorina drugarica koju je gurnula nezgodno je pala i udarila kičmom u stub visine tri metra, pa je polomila kuk.

 

 

- Teodora nije bila svesna da je mogla da ubije tu devojku na mestu. Nije očekivala da će da padne s ivice terase, samo je razmišljala o tome da je udari. Ta devojka je odmah krenula da jauče, bila je u bolovima, a nas dve nismo znale šta da radimo. Stajale smo pored nje, odmah sam pozvala Hitnu pomoć. Čekali mo da dođu, rekli su nam da je nikakone pomeramo jer ne znamo da li je nešto polomila na kičmi, a ispostavilo se da je slomila kuk. Prevezli su je u bolnicu, posle smo non-stop zvale da vidimo šta se dešava. Teodora je rekla i preko telefona da više nikada ne treba da pominje njenog dečka jer joj to smeta. Bila sam u šoku zbog toga što je njoj bitnije da druge devojke ne gledaju njenog momka od toga da li će drugarica da joj se izvuče bez povreda kičme iz bolnice- priča sagovornica i dodaje:

 

 

- Srećom, na kraju se sve dobro završilo. Teodora je posle s tom drugaricom prestala da se druži. Udaljile su se, više se nisu čule, i ja sam prestala da se družim s njom jer je upala u neko loše društvo. Počela je da se viša s nekim kriminalcima, tako da sam se samo distancirala. Posle sam slučajno saznala da namerava da uđe u "Zadrugu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading