MAJA ZBOG KAMIONDŽIJA I ŠOFERA MORA DA BUDE LEPA: Taki MARNIKOVIĆ ovim BRANIO ćerkina svakodnevna POLUGOLA izdanja!

Autor:

Zadruga

01.06.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković nastavio da iznenađuje izjavama.

Foto: youtube.com/printscreen
Taki Marinković

Juče je održana proslava rođendana Velikog Šefa, a tom prilikom podario je ukućanima bogatu trpezu. Međutim, ni taj dan nije prošao bez nemilih scena između Maje i Janjuša, zbog kojih je i obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Ljubomorne scene na proslavi dovele su do tačke pucanja ovo dvoje zadrugara, a Janjuš je u jednom trenutku i nasrnuo na Marinkovićevu. 

Maja je nakon toga završila zatočena u drugom delu Zadruge, ali je uspela preplivati jezero i vratiti se do Janjuša.

Majin otac, Taki Marinković oglasio se ovim povodom i ponovo opleo po Janjušu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

- Pa gde na šefov rođendan, aman bože! On ne može da isprati Maju, ljubomoran je na sve što je Maja... Mislio je da smo je se odrekli i ja i mama, a on to ne može to da podnese, što ona ima sve, a on nema ništa. On je sa Majom iz čistog interesa! - pobesneo je Taki, koji je podržao stav Sandre Rešić i Ermine Pašović, te istakao da su mu bivši zadrugari sve najgore pričali o Janjušu.

- Svi mi kažu:"Taki, aman, on je uništi tamo". Priča joj ispod pokrivača šarene laže, pa posle za stolom sve drugačije.

Takija ne iznenađuje to što je njegova ćerka zaprepastila sve kada je preplivala jezero. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Hrabra je devojka, to nema šta. Ona je ovom rijalitiju dala 200 posto, ona je vanserijska! Prevazišla je mnogo veće zvezde, takav igrač ne postoji, to je Maja Marinković, jedna jedina, neponovljiva- rekao je.

Osvrnuo se i na provokativne kupaće kostime koje Maja voli da nosi, ali je po tome imao jasan stav. 

- Ja sam Maju odnegovao sam, sam sam kupao, stavljao pelene, sve sam joj kupovao. Naravno da ne ide gola ispred mene, ali takav je svet, ona nosi moderne stvari. To su sve brendirani kupaći kostimi, po poslednjoj modi. Ona je ušla tamo kao top model, tako i mora da se ponaša tamo, nije ušla tamo kao naučnik i pisac... A to gledaju i ljudi uveče, kamiondžije, šoferi, oni što su zatvoreni, mora da bude lepa - u svom stilu završava Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
RUŽA

01.06.2021 09:58

Ništa neobično. Još jedna potvrda da je TAKI zaljubljen /odvratno/ u svoju ćerku, Ne vidi dalje od nje. Bolesna ljubav prešla i na bolesnu ćerku. Za mene i moje poznanike Janjuš je mala maca i žrtva ove devojčure, Da ga ona ne spopada i urniše, on bi bio sasvim miran lik.

psihijatar

01.06.2021 11:06

E, vala....ako je ona lepa, ja sam car Hajle Selasije, ako si čuo, kamoli znaš ko je on????

Filip

01.06.2021 11:20

Mora da bude lepa za kamiondžije i šoferi, oni što su zatvoreni.

U prolazu

01.06.2021 12:07

-“ Hrabra je devojka, to nema šta. Ona je ovom rijalitiju dala 200 posto, ona je vanserijska! Prevazišla je mnogo veće zvezde, takav igrač ne postoji, to je Maja Marinković, jedna jedina, neponovljiva- rekao je.” NAROCITO JE U HORIZONTALI DALA SEBE 200 POSTO……i ovo je otac,nije ni cudo kakva mu je cerka.Sramota !!!!