(VIDEO) MAJA DOSLOVNO PLIVA SA RIBAMA! Zadrugarka nakon svađe sa Janjušem završila u jezeru!

Autor: Republika.rs

Zadruga

31.05.2021

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja nije uspela da prepliva jezero...

RepublikaFoto: printscreen
Maja je skočila u jezero...

Marko Janjušević Janjuš došao do Maje Marinković koja je iza rešetaka zbog današnjeg haosa koji je izbio između njih, što se završilo Majinim skakanjem u jezero.

- Šta mi radiš, bre?! Nisam pijan! Što mi radiš ovo, pitam?! Što mi radiš ovo, hoćeš da mi život uništiš?! - urlao je Janjuš.

- Zato što grliš Minu!

- Ja grlim Minu?! A šta ti radiš?! Ti mene, devojko, ne voliš! Udaraš me i štipaš! Nemoj da lažeš više, mene nećeš praviti budalom - to sam došao da ti kažem! Ja tebe ne provociram, nisam pijan, nego samo pričam iskreno. Praviš me budalom sve vreme. Sada hoćeš da pričaš lepo, a kad me udaraš... - pravdao se bivši košarkaš, koji se potom razbesneo, pa je dodao:

RepublikaFoto: printscreen
Janjuš je besneo na Maju...

- Nemoj da me lažeš više, život sam ovde ostavio! Nemoj da se smeješ, nemoj da me praviš budalom! Ništa ti u životu nisam uradio loše. Nemoj više da me praviš budalom, ja sam te zamolio! Nemoj da se smeješ više, g*vno jedno, ja sam jedino ovde iskren u celoj ovoj priči, a mene nazivaju folirantom, budalom, idiotom! Sram te bilo šta radiš, sram da te bude! Tebe boli k*rac u životu, ja sam izgubio sve zbog tebe.

Nakon toga ona je skroz pobesnela, pa je odlučila da se vrati na žurku, te je ušla u jezero.

Ona je otišla do bickla na vodi i probala da prepliva jezero, ali nije uspela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading