(VIDEO) MAJA LUPILA ŠAMARČINU JANJUŠU, ON SE ZALETEO NA NJU KAO FURIJA! Obezbeđenje ne može da ga savlada, bacili ga na pod!

Autor: Republika.rs

Zadruga

31.05.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mir u odnosu Maje i Janjuša kratko je trajao, te je već danas eskalirao u novi fizički okršaj.

Foto: youtube.com
Drama

Na proslavi u Beloj kući koja je organizovana u čas rođendana Željka Mitrovića, Maja se sporečkala sa Janjušem jer je grlio Minu.

Ponovo je imala izlive ljubomore, te je u toku svađe iz sve snage lupila šamar Janjušu, koji se zaleteo kao furija na nju posle toga.

Prvo je pritrčao Filip Car, ali kako on nije mogao da ga zadrži, uletelo je obezbeđenje. Janjuš je bio toliko besan da ni četvoro momaka iz obezbeđenja nije moglo da ga slavlada, te su ga u jednom trenutku bacili na pod. On nije mogao da se smiri od besa, dok je Marinkovićeva na drugom kraju imanja ronila suze.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

31.05.2021 22:08

A sto nisu diskvalifikovali Maju zato sto je Janjusu opalila samarcinu ? Zar samarcina nije fizicki kontakt ? Ako je ne diskvalifukuju , znaci da se potencira svadja i nasilje medju njima , tj. da je to sve dogovoreno.