MAJKA TARE SIMOV U BEKSTVU: Dugovala tri kirije, pa NESTALA!

Autor:

Zadruga

31.05.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslava Simov, majka Tare Simov nedavno se žalila da živi u veoma teškim uslovima i da nema novca, a da zbog učešća njene ćerke u rijalitiju niko neće ni da je zaposli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, Magazin In
Pobegla od stanodavca... Miroslava Simov

Miroslava je tvrdila da je bila primorana čak četiri puta da se seli jer je trpela pretnje zbog Tarinih postupaka u "Zadruzi 4", ali i da je živela na ivici egzistencije. A vlasnica poslednjeg stana O. P. u kom je Miroslava stanovala, tvrdi da je Tarina majka pobegla i ostala joj dužna tri kirije.

- Miroslava je živela kod mene u stanu nekoliko meseci, prvi mesec je platila uredno, ja sam kriva što joj nisam tražila depozit. Početkom marta podsetila sam da je vreme da izmiri dug koji ima prema meni, jer tri meseca nije platila kiriju i obećala je da će to uraditi u narednih nekoliko dana, da je sačekam s plaćanjem još samo malo i da će sve uredno vratiti. Posle nekoliko dana, pošto se nije javljala na telefon, otišla sam po novac i kada sam ušla u stan, nje nije bilo. Sve svoje stvari je odnela i pobegla, a da mi nije platila tri meseca kirije. Sramota! - naglašava besna stanodavka i dodaje da se pomirila da nikad neće dobiti svoj novac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije imala da plati... Miroslava

- Zvala sam je mnogo puta, slala poruke, tražila i ništa. Kao da je u zemlju propala. Promenila je broj da bi uklonila tragove. Ta žena mi neće vratiti dug i s tim sam se pomirila. Rekla mi je prijateljica da je Tara na jednom splavu na reci stalno, razmišljam da odem tamo i da od nje tražim pare, kad njena majka već beži. Posle sam čula da je bila i u zatvoru, da je prevarantkinja. Gde baš na mene da naleti? Ovo sam sve ispričala jer sam mnogo povređena i razočarana, ovo mi se u životu nikad nije desilo, a bavim se izdavanjem već godinama - završava O. P. ispovest za Kurir.

RepublikaFoto: E-Stock/ Časlav Vukojičić
Nije pomogla majci... Tara

Ovim povodom oglasila se i Miroslava koja je zahtevala da se o ovome ne piše:

- Tara mi je zabranila da pričam sa medijima. Je l' vi to hoćete da me opet posvađate sa ćerkom? Ne pišite o tome, ne radite to. Ne stajte mi na muku, hoće svi preko mog imena u medije. Zar se nisam dovoljno napatila i selila zbog pretnji? Moja porodica i ja ne možemo da živimo normalno. Prestanite, nemam komentar - rekla je Tarina majka pre nego što je prekinula vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading