(FOTO) BRUTALNE PRETNJE MIŠELOVE PORODICE GOLUBOVIĆU: Rešavamo sve PREKO SUDA, NIKOGA SE NE PLAŠIMO!

Autor:

Zadruga

30.05.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Mišela Gvozdenovića poručio da će sve sa Golubovićem rešavati na sudu.

Republika
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mišel Gvozdenović i Kristijan Golubović sukobili su se protekle noći, te je obezbeđenje moralo da reaguje kako njihov sukob ne bi eskalirao. 

Oni su jedan drugom uputili žestoke vrede, a Golubović je potom i zapretio cimeru. Tim povodom oglasio se Mišelov brat Saša na svom Instagramu. 

Foto: instagram.com/gvozdenovic86
Objava Mišelovog brata...

- Nećemo nikoga da vređamo, a sve će se rešiti kako Mišel kaže preko suda, za pljuvanje i vređanje, omalovažanje. Gvozdenovići se ne plaše nikog, ima nas tri brata junaka - napisao je Saša.

- Nigde nećeš moći da pevaš, ja ću svuda slati momke. Ajde da vidim jednog gazdu da te primi. Ići ćeš tamo gde si navikao da te je*u u bu*u - rekao je Golubović Mišelu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
10267

30.05.2021 18:26

Pitam se da li sam nesto propustila u direktnom prenosu ovog dogadjaja koji opisujete kao uzajamno vredjanje. Ovde je bilo samo uzasno vredjanje Misela od strane Kristijana. Mesecima gledamo vredjane (psihicku toturu, ponizavanje na sve moguce nacine ) jednog momka koji nikome na senku nije stao svih devet meseci. Ne znam zasto produkcija nije do sada reagovala na vredjanje na nacionalnoj osnovi ne samo Misela sinoc nego i Frana, Erminu ,Kenana, Rialdu kada je to do sada bilo rigorozno kaznjavano automatskom diskfalifikacijom. Imam utisak da svi prezaju od Kristijana, ne samo ukucani nego i novinari, voditelji pa sada izgleda i produkcija. Jel treba jedan kriminalac i robijas koji je vise od pola zivota proveo u zatvoru da zavodi red i torturu u programu na televiziju sa nacionalnom frekfencijom? Hvala na prostoru