ENA ZABRANILA JANJUŠU I NJEGOVOJ PORODICI DA VIĐAJU KRUNU: Bivša supruga donela drastičnu odluku, MUKA JOJ JE VIŠE OD SVEGA?

Autor:

Zadruga

30.05.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Marka Janjuševića zabranila njemu i njegovoj porodicu da viđaju Krunu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević i Ena

Bivša žena Marka Janjuševića Janjuša, odlučila je da mu po izlasku iz rijalitija zabrani da viđa ćerku Krunu. Upravo se desilo ono čega se on najviše plašio i zbog čega se u poslednje vreme povukao u sebe. Ena je i Janjuševoj porodici zabranila bilo kakav kontakt sa ćerkom, a to je jedan od razloga što su Markova braća podržala njegovu vezu sa Majom i rekla da im je ova snajka bolja od prošle.

Markov brat priznao: "Maja je bolja od Ene!"

- Jedan od Eninih uslova kada je Marko ulazio u Zadrugu bio je da zaobiđe Maju i da se više ne bruka, prvenstveno zbog ćerke koja je već velika i sve to gleda. Ide u školu i svi dobro znaju ko joj je otac. Iako se razveo sa Enom on joj je obećao da će voditi računa šta radi u rijalitiju i da će ovog puta biti otac za primer, međutim nije izdržao. Enu najviše nervira što dozvoljava ženi koja im je rasturila brak da svakodnevno pominje nju i njihovu ćerku. Muka joj je više da sluša kako joj u rijalitiju ispiraju usta maloletnim detetom, naravno ne krivi nikog drugog sem Janjuša, on je taj koji treba da zabrani Maji da mu pominje dete. Kada je čula da pričaju o Kruni, poručila mu je ‘Ćerku više nećeš videti, pa brukaj svoje, mi i onako više nismo tvoja porodica’. Ena zaista misli da je najbolje da se neko vreme Marko ne viđa sa detetom, jer smatra da njegovo ponašanje može loše da utiče na nju, nije to nikakav inat, već gleda kako da se zaštiti od ludila u koje ih je Janjuš uvalio. Možda do kraja Zadruge i promeni mišljenje, nikad se ne zna - završava za Svet dobro obavešten izvor.

- Ena je komunikaciju prekinula i sa Janjuševom porodicom, a njegova braća podržavaju Maju.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Marko Janjušević i Ena

- Što se mene tiče ova snajka je bolja od prošle - rekao je Janjušev brat Mihailo, pa dodao:

- Niko iz moje porodice nije ostao u korektnim odnosima sa Enom i zaista ne želim da više komentarišem o njoj.

Odnos Maje i Marka svakim danom je sve gori i gori. Njih dvoje ne prestaju da se svađaju i vređaju, a skoro stalno dolazi do štipanja, grebanja i pljuvanja. Maja sve češće udara Janjuša tamo gde ga najviše boli, a to je dete. Međutim, iako joj je Janjuš zabranio, Maja je javno otkrila njegov najveći strah, a to je upravo da više neće videti ćerku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević i Maja Marinković

- Pred nervnim slomom sam, mislim da se Janjuš promenio u našem odnosu, kao da on neće da popusti, samo tera neki inat. Više nemam snage, mislim da ću da poludim. Kao da hoće da se opere od svega sad pred kraj i kao da nije više kao pre, ne znam. Hladan je i kao da traži svaku sitnicu, ne znam šta da radim, nedostaje mi i tata, baš mi je teško. Možda želi da se pred narodom opere, da izgleda kao da ja njega proganjam. Rekao mi je jednu rečenicu, za koju on ne bi voleo da se sazna, ali… rekao je da mu žena neće dati da vidi Krunu, zbog svega što je radio ovde, zbog štipanja, grebanja. Volela bih da se čuje sa svojom ćerkicom, mislim da niko nema prava nikome da brani da vidi dete. Nisam ni sama više sigurna kuda ovo vodi, ja ne mogu od njega da se sklonim ovde, volim ga - rekla je Maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Teab

30.05.2021 08:59

Ena tuzi Maju sto vas pominje u rijalitiju jer vi niste ucesnice rijalita. Marko te ne zasluzuje trebala si da se razvedes kad je usao u 3 zadrugu postedela bi sebe i Krunu od njegovih sramnih ispada .

Odgovori 16 0
Ljilja

30.05.2021 11:23

Ovo je glupost. Ne pravdam naravno Janjusevo ponasanje,ali Ena ne moze da mu zabrani da vidja dete. Sud donosi odluku o tome.

Odgovori 12 7
roux

30.05.2021 18:37

Niko ne moze da zabrani drugom roditelju da vidja dete. Moze ona da misli i prica sta hoce, samo realnost je drugacija. Drugo i osnovno: Draga Ena tvoju porodicu nije rasturila Maja vec tvoj bivsi muz. On te je kao sto i sama znas gde god je stigao varao i varace, takav je covek tip! I pre Maje i posle Maje, to je jednostavno on.

Ljubica

30.05.2021 22:26

Najbolje da ode u Kinu