IZBACIVALA JE KRV IZ PLUĆA, BILA NA INFUZIJAMA: Aleksandra Nikolić u borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU, LEČIO JE BRANIMIR NESTOROVIĆ!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zadruga

29.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić u borbi sa opakom bolešću!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra je pobedila opaku bolest!

Već neko vreme nagađa se ko će biti pobednik rijaliti programa "Zadruga 4", a kako smo prenosili ranije, anketiranje nagoveštava da bi pobednica mogla da bude Aleksandra Nikolić.

Tim povodom kontaktirali smo majku ove zadrugarke Slovenku i dobili smo odgovor na pitanje šta misli o Aleksandrinoj mogućoj pobedi:

- Moja ćerka je to zaslužila, ona ne može da bude ni zlobna, ni pakosna, ni ulizica, niti ume da laže, narod ne možete prevariti, ona je uvek bila svoja i uvek će biti!

Aleksandrina majka progovorila je tom prilikom i o odnosu njene ćerke sa Filipom Carem, rekavši da je on njenu ćerku pet puta izigrao, da joj je uputio mnoge ružne reči, te da je zbog njega čak završila i u ambulanti:

- Muka mi je od njega, Boga mi moga, dosta je, dosta ju je povređivao, moja ćerka samo treba da se skloni od tog čoveka, treba ovaj period koji joj je ostao tamo da proživi mirno i da se bavi sobom, da se podseti zašto je uopšte ušla u "Zadrugu". U početku sam gledala svaki dan šta radi, ali sad sam počela da bežim od kuće, imam mnogo posla napolju, ali sad i kad nemam počela sam da ga pravim, samo da ne bih gledala kako mi maltretiraju ćerku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Smučio se Aleksandroj majci...

Iako ne može da smisli Filipa Cara, ni Maja joj nije najdraža. Kako kaže Aleksandrina majka, i zbog Maje je njena ćerka završavala u bolnici, a čak su Aleksandru optuživali da je Majina kopija:

- Moja ćerka nije kopija, posebno ne njena. Ne želim nikoga da vređam, ali moram da kažem, još jednom, da je moja ćerka prirodna i potpuno svoja.

Pitali smo je i da li joj Aleksandra nedostaje, a ona nam je rekla ni da ne pitamo, jer je Aleksandra njen život, njena zvezda Danica, njen ponos, pa nam je još i otkrila koji je za nju najsrećniji trenutak u Aleksandrinom životu.

- Najsrećniji trenutak za mene u Aleksandrinom životu, bio je kada sam je izlečila nakon deset godina opake bolesti- ova vest nas je malo zbunila,  i iznenadila, što nas je navelo na pitanje da li je ta bolest bulimija, o kojoj je Aleksandra nedavno govorila. Međutim, ispostavilo se da je reč o još podmuklijoj bolesti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
O ovome se nije govorilo...

- Ne, radi se o tumoru na plućima- rekla nam je Slovenka kroz suze, i time nas je ostavila potpuno bez teksta. 

- Moja ćerka je izbacivala krv iz pluća, bilo joj je jako loše, primala je po tri, četiri, pet infuzija i bilo joj je jako loše- jedva je izgovorila Aleksandrina majka, pa dodala: 

- Lečio ju je doktor Branimir Nestorović i hvala Bogu, izlečili smo je. 

RepublikaFoto: printcreen/vikipedija

Tumor na plućima

Kao i svaki tumor i tumor na plućima može biti benigni i maligni. Jako ga je teško prepoznati u ranoj fazi, zbog čega je u većini slučajeva neizlečiv. Osnovni faktor rizika jeste pušenje. Duvanski dim može uticati na razvoj tumora i kod pušača, ali i kod nepušača ako su mu često izloženi. Drugi faktori rizika su genetske predispozicije, udisanje štetnih gasova, kao i zagađenog vazduha.

Karcinomi pluća se klasifikuju u skladu sa histološkim tipom. Ova klasifikacija je važna za utvrđivanje lečenja i predviđanje ishoda bolesti. Najveći broj slučajeva raka pluća su karcinomi — maligniteti koji nastaju iz epitalnih ćelija. Karcinomi pluća se kategorišu prema veličini i obliku malignih ćelija koje histopatolog vidi pod mikroskopom. 

Simptomi raka pluća su  kašljanje (uključujući iskašljavanje krvi), gubitak telesne težine, kratkoća daha, groznica, krivljenje noktiju, ili umor,  kostobolja, opstrukcija gornje šuplje vene, otežano gutanje.

U svetu, rak pluća je najčešći tip raka u pogledu incidence i mortaliteta. U 2008. godini, bilo je 1,61 miliona novih slučajeva i 1,38 miliona smrtnih slučajeva uzrokovano rakom pluća. Najveće su stope u Evropi i Severnoj Americi, a kako prenose statistike, svega 15% obolelih preživi pet godina od postavljanja dijagnoze.

Aleksandrina majka otkrila je da uprkost tome što se Aleksandra izlečila, ipak još uvek mora da se čuva, te je posebno bitno da vodi računa o ličnoj higijeni:

- Zbog te njene bolesti, Aleksandra mora da brine o ličnoj higijeni više nego drugi, jako smo zabrinuti jer smo joj poslali paket koji sadrži neke za nju najosnovnije stvari, a koji još uvek nije došao do nje, ne znamo šta se dešava, ali nadamo se da će stići što pre. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čini se da neće izbeći tužbu!

Razgovor sa Aleksandrinom majkom završio se još jednim šokantim saznanjem.

- Mnogi su se tužili i tuže se još uvek, a kad Aleksandra izađe, videćemo koga ćemo tužiti- poslala je Aleksandrina majka preteću poruku, a nama se čini, s obzirom na tok razgovora, da ni Maji ni Filipu ne gine da snose krivičnu odgovornost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading