ŠA OTKRIO KADA ĆE BRAK SA IVANOM BITI OKONČAN: Reper progovorio o detaljima razvoda, a onda priznao da su i njegovi RODITELJI ISTI!

Autor: Republika

Zadruga

28.05.2021

16:53

Reper Nenad Aleksić Ša danas nije želeo da gostuje sa Nadicom Zeljković u radio-emisiji "Amnezija" pa je sam došao i govorio na temu svoje porodice i razvoda od supruge Ivane.

youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Ša je najpre prokomentarisao zbog čega je tražio da Nadica ne bude s njim u emisiji:

- Ja sam lagan, ali ne želim da gostujem sa svakim. Van stola biram. Od sada puštam go*na da smrde- rekao je Ša.

ST/Dragan Kadić, Instagram/_ivv_
Lako se dogovorili oko razvoda... Nenad i Ivana

- Roditelji ne mogu da mi kažu ništa, jer smo svi isti. Nema šta ko da mi kaže, sebe sam vaspitavao, sam se pitam za sve, odluke donosim sam. Nije me zanimao izbor mojih roditelja, tako da ne treba ni njih da zanima moj izbor. Ako ste mi dali život pustite me da ga vodim kako znam i umem. Ja slušam samo sebe. Tokom meseca očekujem te finalne papire za razvod, nije bilo nikakve rasprave, sve smo se dogovorili. Trudim se da budem lagan, kad budem izašao, imam svoj život. Ne kajem se ni zbog čega. Dosta puta sam u trenutku rekao "Šta mi je ovo trebalo?", ali sve je tako moralo da se desi, uvek te sačeka ono što treba da te sačeka. Ja ću biti 100 posto ja tek kad izađem i kad ne budem imao ovu tenziju- govorio je Ša.

Komentari (0)

Loading