(FOTO) PRIČA KOJA JE POTRESLA SRBIJU I PODIGLA JE NA NOGE: Otkriven šokantan razlog zašto je poznati zadrugar ušao u RIJALITI I OSTAVIO PORODICU!

Autor:

Zadruga

28.05.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča poznatog zadrugara koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim..

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Naime, Neca je zapažen na Tik - Toku kao zabavljač koji je oborio sa nogu i osvojio srca široke narodne mase svojim skečevima, pozitivnom energijom, pesmom i humorom kojim je svakodnevno uveseljavao ogroman broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Poziv za Zadrugu stigao je u pravom momentu, na prekretnici gde je njegov život trebalo da krene u novom pravcu, koji je za njega bio jako povoljan, ali za njegovu porodicu i ne baš toliko. Lazić nije časio časa, brzo se odlučio da postane deo najpoznatijeg rijaliti programa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazić Neca

Tim povodom smo pre samog ulaska u rijaliti kontaktirali tiktokera kako bi saznali šta je zapravo to što ga je nateralo da uleti u medijski klinč u tinejdžerskim godinama i da se lavovski bori za pobedu. Priča koju nam je ispričao ostavila je sve u šoku.

- Ove godine Peca (brat blizanac) i ja smo maturirali sa odličnim uspehom. Ja sam završio ekonomsku, a on ugostiteljsku školu. Imam i diplomu iz muzičke kao i diplomu kurseva glume. Želeli smo da upišemo fakultet , što je u jednom trenutku i bilo ostvarljivo jer su se naši uzajmili. Upali su u velike dugove zbog toga da nam ispune želju da se dalje školujemo- započeo je Neca sa setom u glasu, pa dodao:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nenad sa porodicom..

- Ja sam otišao na jedan fakultet položio prijemni i upao na budžet, međutim Peca je otišao na fakultet za ugostiteljsvo i turizam i nije upao na budžet za jedan poen. Otac i majka nemaju dovoljno novca koje bi izdvojili za školovanje. U tom momentu mi je stigao poziv za zadrugu da postanem učesnik. Rekao sam majci, ona me nije podržala iz razloga zato što sam upao na budžet i celo školovanje mi je besplatno i da mi sad nije potrebno da ulazim u rijaliti.

- Ipak, ja sam odlučio da obezbedim sebi i bratu školovanje i bolji život, da olakšam roditeljima. Cilj mi je dakle da obezbedim bolji život mojoj porodici, školovanje bratu i sebi kao i da se ostvarim kao pevač i glumac i samim tim nadjem duševni mir jer sam oduvek želeo da se bavim tim poslom.

- Roditelji mi se mnogo muče, otac je pevač, a mama je radila kao konobar i frizer dok se nije povukla i fokusirala na naše vaspitanje da postanemo bolji ljudi. Bolesna je zbog njene teške i tužne prošlosti. Ta njena prošlost je ostavila veliki pečat na nas- zaključio je Neca za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

28.05.2021 17:30

Neće se on ovde hleba najesti niti se proslaviti.