GURAO SAM MILJANI PRSTE U GAĆE, VRIŠTALA JE OD SREĆE: Kristijan ima i ljubavnicu i ženu, sada i KULIĆKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović, pored toga što javno vara suprugu Ivanu sa Kristinom Spalević, bez dlake na jeziku ispričao je i kako je Miljanu Kulić tokom masaže intimno zadovoljio, gurajući svoje prste u njene gaćice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan pričao šta je sve radio Miljani

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević zavrteo je temu vezanu za odnos krimi-momka i Nišlijke, koji je stalno u fazi toplo-hladno.

- Da li namerno praviš Kristinu ljubomornom s Miljanom?- glasilo je pitanje koje je za Kikija poslao neko od gledalaca, nakon čega su kroz odgovore isplivali novi detalji.

- To je toliko glupo, nabijem na ku*ac tog ko je to pitao. Miljana mi nije ni ženstvena. Ovakvu pi*ku Kristinu da pravim ljubomornom s ovakvim stvorom?! To bi mi bilo poslednje. Mogu da imam kakvu hoću pi*ku u životu, nikoga nisam pravio ljubomornim.

- Ja imam problem s Miljanom, ne sa Kristijanom. Zakači se i kaže mi da se sklonim da ona priča s njim. Ali nisam ljubomorna - kazala je Kristina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina nije ljubomorna na Miljanu

- Tražila sam mu lek za zub, on mi je rekao da može da mi da ku*ac da pušim. Ja ne volim takvu vrstu zezancije - optužila je Kulićeva Golubovića.

- Ona voli samo kada mi ozbiljno traži da mi puši, tražila mi je da me je*e, da mi puši, da je je*em. Ona ne voli takve konotacije? Samo da ne ispadne nemoralna. Kada mi ga je videla, kao da je videla Svetog Iliju. Kada je videla zmaja sa Komoda, nije joj bilo dobro. Koliko puta sam te uhvatio za pi*ku i dupe i gurao ruke? Da li sam ti davao erotske masaže, priznaj?! Dodirivao sam ti vaginu, da li smeš da priznaš?

- Zamolim ga da me izmasira jer je najjači u rukama, meni odgovaraju sportske masaže, nisam osetila da me je uhvatio za dupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

28.05.2021 08:40

Dve budaletine.