(FOTO) OTKRIVENO KAKO IZGLEDA KRISTIJANOVA ŽENA: Ivana se osušila zbog zadrugarove prevare sa Kristinom!

Autor: Republika.rs

Zadruga

26.05.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva je se bori sa ovim!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sa Kris je prevario Ivanu...

Supruga Kristijana Golubovića Ivana Veljković i dalje je očajna i besna zbog njegove prevare u "Zadruzi".

U komšiluku porodice Golubović svi su na njenoj strani i osuđuju Kristijana što je zanemario činjenicu da je oženjen i što je javno ušao u vezu s cimerkom Kristinom Spalević.

Kristijan Golubović je na „Farmi“ imao flert sa Stanijom Dobrojević, zbog čega se umalo razveo, pa su se svi nadali da neće napraviti istu grešku. Kristijan se dobro držao prvih sedam meseci i udaljavao se od ženskog društva kad god bi pomislio da to prelazi granicu drugarstva. Međutim, ulazak pevačice Kristine Spalević promenio je sve. Njihov odnos polako je počeo da prerasta u nešto više od prijateljstva, da bi na kraju istina izašla na videlo – Kristijan i Kristina ušli su u vezu, pa se činilo da je Kristijan zaboravio da ju u braku. Njih dvoje su se toliko opustili, da su počeli da imaju intimne odnose pred kamerama, a zbog cele situacije, ekipa „Paparaco lova“ odlučila je da poseti Kristijanovu suprugu Ivanu kako bi proverila kako ona podnosi suprugovo neverstvo.

RepublikaFoto: printscreen/paparazzolov
Ivana nije htela da komentariše...

Ekipa "Kurira" takođe je pokušala da sazna šta radi Kristijanova žena Ivana nakon što ju je javno prevario u rijalitiju i da li će se razvesti od njega. Sreli su je dok je vodila ćerku iz škole, tom prilokom ona je jednostavno rekla:

- Nemam komentar, molim vas da me ostavite na miru.

- Ivana, iako je očajna, pokušava da ostane pribrana i da se normalno ponaša. Svaka joj čast kako u tome uspeva, strašno je kad vas muž prevari javno, na nacionalnoj televiziji. Veoma sam razočarana u Kristijana, to od njega nisam očekivala - ogorčeno je rekla Ivanina komšinica za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading