OTKRIO DA DOBIJA PRETNJE SMRĆU: Taki progovorio o PSIHIJATRIJSKOJ pomoći za Maju, pa priznao da je na LEKOVIMA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.05.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve mu je kriv Janjuš!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Taki za sve krivi Janjuša...

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, ne krije da mu teško pada ćerkino ponašanje u rijalitiju. 

Kako prenosi "Kurir", Taki smatra da je za Majino sramotno ponašanje u rijalitiju kriv njen ljubavnik, Marko Janjušević Janjuš, te da nikada neće prihvatiti njihovu vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Ne mogu to više da podnesem, njihov odnos je toksičan. Ponašaju se skandalozno, nimalo mi se to ne dopada. Janjuš je davi, udara i baca i na kraju nikome ništa. Na lekovima sam zbog ćerkinog ponašanja, veliki je to pritisak za mene. Neću se pomiriti sa tim da ona želi da bude sa Janjušem u vezi. Ne mogu to da prihvatim. Trebaće mnogo vremena da ja to sve prihvatim. Najviše bih voleo kada bi Maja već sutra izašla iz rijalitija i sve napustila - priča Taki i dodaje da dobija razne pretnje:

RepublikaFoto: www.youtube/Zadruga Official
Njihov odnos je toksičan...

- Na svakih deset minuta dobijam pretnje smrću. Govore za Maju da je ološ, zubata, prostitutka, poručuju joj da jedva čekaju da umre i pogine u saobraćajnoj nesreći. Ne mogu da stignem da obrišem sve komentare koliko su ljudi pristrasni. To je cena slave i sa tim sam se pomirio. Moja ćerka je izabarala taj put i ja mogu samo da je podržim za sada.

Radomir smatra da njegova ćerka nema potrebu da odlazi kod stručnog lica, iako je pokazala zabrinjavajuće ponašanje u okviru rijalitija:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Zašto bi Maja išla kod psihologa? Ona je zdrava devojka, koja se bori na svoj način. Voli rijaliti i cilj joj je da bude zvezda. Uglavnom budale na jutjubu ostavljaju komentare da je moja ćerka odavno spremna za psihijatriju. Janjuš je prvi taj koji je uništava i pravi joj problem, on je taj koji je psihopata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

25.05.2021 18:37

Kakav lažov.

Odgovori 18 0
cica

26.05.2021 11:02

Koja cena slave crni kukavče?