POČINJE RAT! ANĐELA VEŠTICA U SALONU KOD IVANE, Tari Simov neće biti dobro kada bude videla ovo!

Autor:

Zadruga

25.05.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glasine o tome da Anđela Veštica, dugogodišnja rivalka Tare Simov, preti zadrugarki iz salona Ivane Aleksić danas su postale istinite, a to je lično jednom fotografijom potvrdila, sada već, bivša supruga Nenada Aleksića Ša.

RepublikaFoto: instagram.com/ivana aleksić, E-Stock/Časlav Vukojičić, Miloš Rafailović
Tara će pobesneti kada bude videla ko je kod Ivane u salonu...

Ivana Aleksić je objavila fotografiju njene drugarice Anđele Mitkovske poznatije kao Anđela Veštica iz njenog salona i zamolila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da zaprate profil popularne starlete.

Kako je opšte poznato da je Anđela svojevremeno pretukla Taru Simov i nanela joj teške povrede, sada je jasno da Veštica svojski štiti svoju drugaricu Ivanu.

Foto: instagram.com/_ivv_
Tekst potpisa

A budući da je Ivana sada obelodanila prijateljstvo sa Anđelom, to će sigurno razbesneti Taru koja trenutno boravi kod svog oca u Makedoniji. 

Za to vreme Ivana i Anđela kuju planove u salonu, a vreme će pokazati šta su smislile bivšoj zadrugarki koja je Aleksićki rasturila brak sa reperom.  

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić
Taru će ovo razbesneti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading