(VIDEO) KRISTIJAN SE RAZVEO?! Golubović okončao brak sa Ivanom pa se obratio zadrugarki: SAD SAM SLOBODAN ČOVEK, SNIMAĆU TE!

Autor: Republika

Zadruga

24.05.2021

10:22

Kristijan Golubović priznao je javno da je prevario suprugu Ivanu sa Kristinom Spalević, a sinoć je u naletu besa i svađe sa Miljnom Kulić priznao da je okončao svoj brak.

youtube.com/Zadruga Official
Kristijan tvrdi da je sada slobodan... Golubović se razveo?

Tokom "Igre istine" koju su zadrugari sinoć imali za stolom, Lepi Mića je odlučio da postavi pitanje Miljaniu Kulić:

- Prve četiri osobe koje će biti na postolju? - pitao ju je Mića.

- Ne računam sebe. Jovana Ljubisavljević, Paula, Nadica i Car - odgovorila je Miljana.

youtube.com/Zadruga Official
Prekinula komunikaciju s Kristijanom ... Miljana Kulić

- I samo da kažem Kristijanu da mi se više ne obraća! Ja sam mašinicu slomila dok sam se svađala sa dečkom. Od ovog trenutka nikakva komunikacija - odlučila je Miljana.

ST/Nemanja Pančić, E-Stock
Golubović stavio tačku na brak zbog Kristine...

- Unosio sam ti se u pi*ku! Da li si tražila od mene da te je*em? Kunem vam se, kad se budemo videli posle rijalitija, snimaću Miljanu dok je je*em, sada sam slobodan. U dvoje dece se kunem da si me molila da te je*em - vikao je Kristijan.

ST/Nemanja Pančić
Ivana i Kristijan

- Pitanje za Teodoru: Zašto si nezadovoljna sobom u Zadruzi i ko te je razočarao? - pitao je Mića Teodoru.

- Generalno sam nezadovoljna svojim učešćem, jer mislim da se nisam uklopila i da mi je trebalo dosta vremena da se prilagodim ovom načinu života, nisam pokazala svoj stav ni mišljenje, nezadovoljna sam što nisam aktivna za crnim stolom, a uvek sam imala šta da kažem. Smatrala sam da nisam dovoljno kompetentna da komentarišem neke odnose, jer nisam tu od samog početka. Periodično me je razočarao Čorba, jer je stavljao druge devojke ispred mene, a znam da me je voleo - odgovorila je Teodora.

Komentari (0)

Loading