NAKON ŠTO JE SMUVAO HRVATICU, TAKI MARINKOVIĆ JE IZNENADIO SA SKUPOCENIM AUTOMOBILOM: Maja nije NI SVESNA šta se DEŠAVA!

Autor:

Zadruga

23.05.2021

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Marinković navodno uživa u ljubavi sa Natašom Moskvom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Nataša Moskva i Taki Marinković u zagrljaju

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je otac kontroverzne zadrugarke Maje Marinković, Taki u emotivnom odnosu sa njenom bliskom prijateljicom i bivšom učesnicom Natašom Moskvom. Njih dvoje su zajedno proslavili i njen rođendan, a sada je isplivao i novi dokaz koji to potkrepljuje.

Iako nije želeo da komentariše medijske natpise, te je za Pink.rs jedino istakao da su "u bliskim odnosima", Taki je navodno, Moskvi podario novi skupoceni automobil.

On je, prema pisanju medija, želeo da iznenadi atraktivnu Hrvaticu.

 

 

- Taki je sa Moskvom razvio vrlo blizak odnos. Ona je i Majina drugarica, pa često pričaju i o njoj. Prijaju jedno drugom, iako ne žele da otkrivaju previše o svom odnosu. U stalnom su kontaktu, razmenjuju glasovne poruke, fotografije, snimke... Takiju je Nataša veoma draga i rešio je da je iznenadi. Kupio je čak i automobil za nju. Uvek je bio široke ruke - tvrdi izvor za Pink.rs.

Nama ostaje da vidimo kako će Marinkovićeva reagovati na ovo i da li će ocu i prijateljici dati odobrenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading