Cenka se! Ša se pokajao zbog raskida, pa poručio: Platiću Tarinu kaznu 50.000 evra, a ovo je USLOV!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić poručio da će platiti Tari Simov kaznu.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Nenad Aleksić Ša nakon što je raskinuo pred kamerama s ljubavnicom Tarom Simov javno je poručio da će platiti njenu novčanu kaznu od 50.000 evra ukoliko ga bude verno čekala napolju. U toku emisije "Pitanja novinara" voditelj i novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje reperu, a ticalo se haosa koji je njegova mlada ljubavnica napravila time što je diskvalifikovana iz četvrte sezone "Zadruge".

- Da li ti je žao što ćeš platiti Tarinu kaznu? Obećao si da ćeš to uraditi uprkos tome što je pobegla od tebe i što se čula s bivšim verenikom - pitao je Darko zadrugara.

Plaćao sam i ženi sve dok sam bio s njom. Takav sam, galantan sam. Kad sam s nekim, dajem sve

- Ako je uz mene i ako me čeka podrška i nastavlja sa mnom, rado ću platiti kaznu od 50.000 evra. Ako te je neko iskoristio i otišao sa drugim, ja bih bio tek budala da nastavim vezu s njom, a ne da plaćam dugove - priznao je Ša, a kada ga je Nadica Zeljković nazvala naivnim zbog toga što je, uprkos svemu, spreman da plati Tarin dug, on je nastavio:

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

- Plaćao sam sve i ženi dok sam bio s njom. Takav sam, galantan sam. Kad sam s nekim, dajem sve.

Ermina Pašović dobacivala je Nenadu dok je govorio o Tari i plaćanju njene kazne, pa je novinar prozvao i nju, što je repera dovelo do pucanja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nenad Aleksić Ša

- Devojka zvala bivšeg iz Urgentnog, a on želi da plati njenu kaznu - rekla je Ermina, a onda je Ša pobesneo i umalo nije napustio emisiju.

- Ja sam rekao da ću platiti samo ako me čeka sve vreme i ako mi je podrška. Nisam mentol! I Ivana je dobila mnogo, ona ne mora ni da radi više - zaključio je zadrugar.

 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Tara: Manite me Ša, gadi mi se!

S druge strane, Tara Simov više ne želi da čuje za repera. Dok je trajala emisija "Pitanja novinara", reper je iskoristio trenutak, pa je namignuo Mini Vrbaški i dao joj znak da želi zagrljaj od nje, što je i dobio. Povodom toga, momentalno se oglasila i Simovljeva, pa je objavila njihovu fotografiju zagrljaja i putem Instagrama poručila da joj je dosta ovakvih scena:

- Druže, fuj! Iskreno, počinje da mi se gadi sve ovo. Ne mračite me da šaljem znakove i letim oko Šimanovaca, dok mi se "dečko" (ostavio me prekjuče, ko ne prati) grli s Paulom, Minom, Rešićevom, ćaska s Milicom Kemez, Erminom i ostatkom klana koji radi protiv mene. I još se rukuje, čestita sebi što me je šutnuo javno sa Sandrom. Batalite me i njega i sve vezano za njega, ko bude krenuo da me smara o ljubavi, piči na blok - poručila je Tara i jasno dala do znanja da je više Ša ne zanima.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Car: Sanjinoj majci neću dati da viđa unuče!

Filip Car je poludeo nakon telefonskog poziva koji je Sanja Stanković imala s majkom Brankom, pa je poručio da joj neće dati da vidi unuče ukoliko je njena ćerka uopšte i trudna. Naime, ona je rekla ćerki da će nastati haos i da će ona Hrvatu da presudi ukoliko je vidi da opet bilo šta radi s njim. Štaviše, zamolila ju je da se zakune u pokojnu babu da mu neće dozvoliti da joj se više približi. To je Filipa dovelo do tačke pucanja.

- Kad čujem da nečija majka traži od deteta da se zakune u grob svoje majke, meni dođe da više i ne pričam s tom osobom. Dosta sam čuo! Meni je to katastrofa, ja mogu sad reći da razumem tu ženu i ostalo, a da kažem kako je luda kad skinem bubicu. Ja sam ograničen za takve izjave. Ako Sanja rodi dete, zabraniću da njena majka to dete viđa - vikao je Filip.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš: Seks s Majom imam na silu

Marko Janjušević otvorio je dušu Sandri Rešić o odnosu s Majom Marinković, te je, jadajući joj se, odgovorio na pitanje da li zbog kupovine mira mora da ima intimne odnose s njom. Janjuš je istakao da je manje uživao u seksu sa starletom, a da je više to radio da bi je smirivao u situacijama kada je ludela i napadala ga.

- Veruj mi, veruj mi, od 50 puta 45 puta je bilo zbog kupovine mira - 45 puta sam je kresao jer sam morao, pet jer sam želeo. Ona misli da ja nju iskorišćavam, to je njeno pravdanje, to je njen lek! Ovo nije dobro, hajde da se raziđemo, nije dobro ovo, razumeš? Ona će posle doći da skine šminku i da me maltretira - izjavio je Janjuš.

 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kristijan: Ivanu sam smuvao iz sažaljenja

Kristijan Golubović ne prestaje da iznosi šokantne detalje o supruzi Ivani, pa je otkrio još jedan segment iz svog života, ovoga puta priznavši da je njegova još uvek zakonita žena došla da se upoznaju s poslednjih 1.000 dinara u džepu.

- Ona je meni 2012. napisala nekoliko pisama, pitala me je da li ću posle zatvora doći u Kraljevo da se upoznamo. Gde, ja sam to posle i zaboravio, mislio sam da je neka klinka iz Kraljeva. Onda mi je javila da je ona došla ovde s 1.000 dinara, skandal, žena je došla i rekla da nema kud. Bilo mi je žao. Tada sam je poljubio kao da je znam 100 godina. Rekao sam joj da je od tog momenta moja devojka. Dovela me je pred svršen čin - ispričao je Kristijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MladenBg

24.05.2021 05:03

Da li je moguce da ste toliko nepismeni? Ne kaze se cenka vec cenjka.

MAPA

04.06.2021 16:59

@MladenBg - Пише се и једно и друго. Глаголска именица је ценкање и цењкање.

Vlada

24.05.2021 08:39

Ša je Šarov, Šašavko i Šaban.

Odgovori 17 0