KIJA I SLOBA ISPLANIRALI AFERU, JEDINO NA OVO NISU RAČUNALI

Autor: I. Tubin - G. Doljančević

Zadruga

27.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas odlučila je da se ponovo javno oglasi povodom ljubavnog trougla rijalitija "Zadruga", čiji je glavni akter njena ćerka Luna Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pakleni plan se oteo kontroli: Kia i Sloba

U emisiji "Ja to tako" kod Ivane Baltić Aleksić pevačica je otkrila svoje mišljenje o Luninoj vezi sa Slobom Radanovićem, a dotakla se i Kristine Kije Kockar, koja je nedavno ušla u Belu kuću. Anabela je iznela tvrdnje da je Slobina supruga imala plan za sve ovo što se dešava u rijalitiju.

Naime, voditeljka je pitala Anabelu da li misli da je Kija unapred osmislila da se Sloba upusti u aferu u "Zadruzi", na šta je Anabela bez razmišljanja odgovorila:

Anabela: Nije smeo da se zaljubi, tu je on pokvario sve što je ona planirala. I on je znao za taj plan

- Ja ne mislim, ja znam 100 odsto. Imam i ljude koji su mi to potvrdili - rekla je pevačica i objasnila da je Kiji svejedno da li Sloba ima drugu.

- Nije smeo da se zaljubi, nije smeo. Tu je on pokvario sve što je ona planirala. I on je znao za taj plan, olako je shvatio taj njen plan. Šifra "Mekgregor", da ona njega uzdigne i promoviše da bi bio velika zvezda kad izađe. On je mislio, to će biti malo škakljivo, interesantno za medije i staće sve. Takav je plan bio. Ona je to meni otvoreno rekla u prepisci i glasovnim porukama koje sam ja prosledila tvojim kolegama posle našeg viđanja u "Zadruzi". Gde je ona mene tešila "Daj, pusti, neka ih. Neka se piše, samo da se ne zaljube" - otkrila je Anabela bez dlake na jeziku.

 Atijasova: Šifra "Mekgregor", da ona njega uzdigne i promoviše da bi bio velika zvezda kad izađe

Inače, Anabela smatra da su Kija i Sloba imali plan i da se poistovete sa slavnim bokserom Konorom Mekgregorom, bokserom kojeg je žena ceo život finansirala i uzdizala, bila spremna na sve afere, a jedini uslov je bio da ostane sa njom.

Ono što je osujetilo njihov plan jeste to što se Sloba zaljubio u Lunu i ostavio Kiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milic

27.11.2017 07:39

Meni Bukva nikako nije jasna. Koja je onda njena uloga u svemu?