(VIDEO) ZADRUGARIMA SAOPŠTENA NOVA ODLUKA PRODUKCIJE KOJA ĆE IM PROMENITI ŽIVOT: Svi su u šoku nakon DRASTIČNIH IZMENA U RIJALITIJU!

Autor:

Zadruga

23.05.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u rijalitiju koje će mnoge iznenaditi!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Dušica Jakovjević najavljuje promene!

Pre emisije "Pitanja novinara", zadrugari su imali još jedno iznenađenje u vidu pisma, a voditeljka Dušica Jakovljević je imala tu čast da ga pročitala pred svima.

Dragi naši zadrugari,​Molimo vas za trenutak pažnje jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono što ćete čuti u nastavku ovog pisma je jedna od važnijih informacija i ubeđeni smo da će vas sve jako zanimati. Uzimajući u obzir činjenicu da smo svi zajedno u Zadruzi 4 uspeli da oborimo sve rekorde gledanosti, da je ova ZADRUGA postavila potpuno nove standarde kada se radi o rijaliti programima, da se svuda priča i piše samo o zadruzi i zadrugarima, da je interesovanje za ovu sezonu veće nego ikada do sada, doneli smo veoma važnu odluku: Osim prve i glavne nagrade čija je vrednost neverovatnih 50.000 evra, želimo zvanično da vas obavestimo da smo srećni sto će ove godine druga nagrada takođe biti ogromna. Zadrugar koji osvoji drugo mesto dobiće, nećete verovati, fenomenalnu montažnu kuću. Kako smo na početku rekli da iz dana u dan obaramo rekorde gledanosti i beležimo fenomenalne rezultate, osim prve dve glavne nagrade, želimo da vam kažemo da sada samo od vas zavisi da li će osim ove dve biti još nagrada u velikom super finalu zadruge. Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef. - Pisalo je u pismu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

23.05.2021 12:53

Hahhahah teatralna i nabežena dušica i kvazi novinar darko nas smoriše 3 sata od 22h do 01h po ponoći dok se nije Eurosong završio, a navodno su najgledaniji, a kućica kartonska vredi 5000 evrića hahahahhah jadni mitrovići, počeli da pucaju po šavovima

Danilo

24.05.2021 11:25

@Milena - Kartonska kućica u Romskom naselju ne košta toliko. Manje koštas.

Jelena

24.05.2021 11:54

Ko to gleda preko noći? Stražari i portiri.