(VIDEO) Kija poručila Nadici da je najbolja majka na svetu i da čeka DRUGU KRUNU: A onda zapušila usta zadrugarima!

Autor:

Zadruga

22.05.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kija Kockar zapušila usta zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Nadica

Nadica Zeljković takođe je dobila poziv večeras, a svi su bili u iščekivanju da čuju šta pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar ima da poruči svojoj majci:

- Ćao, srce! - povikala je Nadica.

- Ne znam šta da ti kažem, uzbuđena sam. Neka se sklone svi, ne zanimaju me! Kako si mi? Svi te pozdravljaju, baka te pozdravlja puno! Ja sam najponosnija ćerka ikada, ti si najbolja majka na svetu! Jako mi nedostaješ, nisam trudna, da znaš! Svi mi govore da si carica, najsmešniji snimak mi je bio kada si dobila novac na ruletu, ovaj poslednji. Ja te podržavam, kad ti se plače-plači, uvek budi kulturna, ja volim kad si sarkastična i ironična. Ti si moralni pobednik ove Zadruge, čekamo da ponesemo još jednu krunu. Nemoj da se nerviraš, gazi sve, niko ti nije prijatelj! Samo gledaj sebe i svoje zdravlje - govorila joj je Kija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Samo me interesuje da li je sve okej zdravstveno - rekla je Nadica, a onda se poziv prekinuo.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Komentari (5)

Loading
Zana

23.05.2021 08:15

Neko ih forsira , a nicim nisu zasluzile. Ima majki sa decom , koje muz prevario , ostavio , pa niko na njih iz medija nije obratio paznju niti omogucio da zarade zbog muzevljeve prevare , koliko su mediji forsirali ovu zenu , bez dece , koja bila nekoliko meseci u braku. Prevaru muza je dobro unovcila.

Željko

23.05.2021 09:09

Volim osobe sa osmehom. Nadica je takva osoba. I kada se svadja ona se osmehuje. Ne svadja se sa mržnjom. Život je igranka.

Vlada

24.05.2021 08:42

Meni Kija kao Sunce sija. A i Nadica nije ništa lošija.

Stefa

24.05.2021 11:49

@Vlada - Svaka majka koja ćerku ima, nek' ne žali što ne rodi sina.