(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK SA VENČANJA KENANA TAHIROVIĆA: Evo koja pevačica je mlada, BIĆETE U NEVERICI NAKON OVOG PRIZORA?!

Autor:

Zadruga

22.05.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojavljivanje Kenana Tahirovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Sharan Concept TV
Kenan Tahirović

Aktuelni učesnik Zadruge Kenan Tahirović, važi za jednog od od najpoželjnijih zadugara. Malo ko zna da je Kenan pre 4 godine bio u ulozi mlaoženje, kao i koja pevačica mu je bila mlada. 

Kenan je postao poznat tako što je bio u spotu "Žena od Slutana", a retko ko zna kada je bilo prvo njegovo pojavljivanje. 

Naime, Kenanovo prvo pojavljivanje bilo je u spotu pevačice Slađane Mandić u pesmi "Osluškujem", koju je ona izbacila 2017. godine, u kojoj je ona bila u ulozi mlade, a Tahirović mladoženje.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ IMPERIA
Kenanovo prvo pojavljivanje..

On se Slađani javno i zahvalio preko svoj Instagram profila:

- Moje prvo pojavljivanje pred kamerom je uz moju dragu Slađanu Mandić i njenu prelepu pesmu "Osluškujem" i uvek se rado sećam ovog snimanja - napisao je Kenan.

 

 

A kako su Kenan i Slađana Mandić izgledali u spotu možete pogledati u video-prilogu.


 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

23.05.2021 08:21

Ahahahahah smešni mitrovići providni, čekali da se završi Eurosong, pa razvlačili kao sa pozivima od 22 do 1h- 3 sata nas smarala dušica nabežena i ''darkić'' ubili Boga, posle narod na spavanje, novinarčići ahahahhah kao kartonska kuća za drugo mesto, jadnici

Brana

23.05.2021 09:31

A vidi mu frizuuuuuree!Pa nije 1990 godina!