Oglasila se Tara Simov, pa iznela nove detalje: Evo da li postoji šansa da se ona i Ša POMIRE!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

22.05.2021

23:30

Tara Simov nam je otkrila da li postoji šansa da se pomiri sa Nenadom Aleksićem.

e-stock/Miloš Rafailović
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Tara Simov, koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga",  doživela je javno poniženje kada ju je Nenad Aleksić Ša ostavio tokom emisije "Pitanja gledalaca"

On je tom prilikom rekao da Taru i njeno ponašanje više ne može da istrpi, zbog čega je rešio da prekine njihovu vezu, te da Taru pusti da radi šta želi. Tara se tim Tara se više puta oglasila i te rekla da ne postoji šansa da mu pređe preko njegovih reči kao i da je ona sada ta koja ne želi da se pomiri sa njim.

Sada se Tara oglasila za Republika.rs, ona nam je rekla da se trenutno nalazi kod oca u Makedoniji i iznela nove detalje o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša: 

E-Stock/ Časlav Vukojičić
Tara SImov

Ne odvajam se od oca otkako sam u Makedoniji i sad mi prija što je smireniji. Čovek je bio vam sebe zbog svega i posavetovao me je da slušam svoje srce. Što se Nenada tiče, ne zanima me više otkad je rekao da mogu da radim sta hoću. Ne znam odakle odjednom toliko nepoverenja u mene. Više ne znam u koga sam zaljubljena, ne bi me čudilo da jednog dana samo vidim da se smuvao sa nekom u rijalitiju. Ne znam kako bih to podnela, ali vidim da je čovek van sebe - rekla je Tara te nam otkrila da li postoji šansa da se posle svega ipak pomiri sa Nenadom nakon njegovog izasla iz rijalitija:

- Videćemo šta će se dešavati, ali za sada je bolje da se ne mirimo uopšte.

 

Komentari (1)

Loading
Željko

23.05.2021 11:06

Da se Tara ne vraća ovamo a on neće ići tamo i miran Beograd.