RIJALITI PAR POTPUNO OGOLIO SVOJU INTIMU! Kristina: Ja sam se*sualna žrtva!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubija me u krevetu svaki dan, postala sam mu sluškinja u seksu. Kristijan je bog u foliranju, ćopa, kao nije mu dobro, kao ja ga forsiram, ali to je laž. On je prava seks-mašina!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, E-Stock
Kiki i Kika ispričali su sve!

Kristina Spalević je priznala da je Kristijan Golubović prava seks-mašina, te da je ne pušta iz kreveta po tri sata, pa je postala njegova seksualna sluškinja.

Kontroverzni par gostovao je u prekjučerašnjoj emisiji "Radio amnezije", gde su oboje progovorili o odnosu koji su nedavno započeli, ali ovoga puta o seksualnim temama koje su zanimale sve zadrugare, ali i gledaoce kraj malih ekrana. Iako je Kiki pokušao da se predstavi kao zanemoćali matorac, ljubavnica ga je demantovala.

Golubović: Ona je šampion jer je za 10 dana uzburkala okean

- Kristina je mlada, ja sam stariji, ja hoću da se dokažem. Ona može da radi svašta dugo vremena. Prija nam, nije za pohvalu, više je za stid, ali dopada nam se momentalno. Bog je poslao ovu devojku u moju blizinu. Moje seksualne konotacije su mi došle glave - rekao je Kristijan kroz smeh, ali onda je voditelj imao pitanje za njegovu ljubavnicu:

- Sve što si pričao od početka, pokazao si na delu. Ti si rekao da, kada uhvatiš, ne znaš da staneš. Kristina, je l' to stvarno tako?

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ša ostavio Taru uživo u programu

Nenad Aleksić Ša čuo je tračeve iz spoljašnjeg sveta u kojima se navodi da ga Tara Simov napolju vara sa bivšim dečkom Stefanom, pa je tokom emisije "Pitanja gledalaca" pobesneo i rešio da raskine. On je voditelju Milanu Miloševiću objasnio da više ne želi da ga Tara pravi budalom, pa joj je dao dozvolu da bude s kim god želi.

- Ne mogu više da udaram glavom o zid i razmišljam o tome šta Tara napolju radi. Boli me kurac za te priče, ja sam sve žrtvovao zbog nje, razveo se, pretrpeo svakakve napade, a ona je nastavila da se zeza. Neka radi šta hoće, to otvoreno sad kažem. Ima slobodu da bude s kim god hoće, ali ja više ne želim da trpim bilo kakav stres dok sam ovde. Svega mi je dovoljno - pričao je Ša vidno besan.

- Mislim da me ukućani i ne viđaju. Ali Kristijan je bog u foliranju, videli smo da ćopa, kao nije mu dobro, namesti kosu, raščupa je, meni kaže da nije mašina, ja ga, kao, forsiram, međutim, to je laž. Nego sam ja u prvi mah izgledala bolje od njega, a ja sam njegova žrtva sad, on me ubija u krevetu svaki dan, ja sam mu postala seksualna sluškinja- odgovorila je Kristina.

Kristijan: Po tri sata ne silazim sa nje!

- Ona je šampion jer je za 10 dana uzburkala okean zvani "Zadruga 4" i uspela da napravi dar-mar. Mi imamo naš "kišobran" štek, ideš do kraja šolje, pa ideš malo dalje. To je naš štek. Najduži seks trajao je tri sata i 18 minuta. Uništili smo se- rekao je Kristijan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Priznali su sve...

- To nam i nije baš dovoljno- dodala je Kristina.

- Samo se bojim kako će me dočekati u Kraljevu, svima se izvinjavam sada- našalio se Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

26.05.2021 10:50

Dobrovoljna se*sualna žrtva.