TARA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE ŠA OSTAVIO UŽIVO U PROGRAMU! Reper sigurno nije očekivao ovakav odgovor!

Autor: Republika.rs

Zadruga

20.05.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivano tokom emisije "Pitanja gledalaca" reper Nenad Aleksić Ša odgovarao je na pitanja o Tari i uživo u programu odlučio da prekine vezu sa njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ša raskinuli i to javno!

Nakon pitanja koje je dobio, a koje se odnosilo na mogućnost da je Tara napolju sa bivšim verenikom, Nenad Aleksić Ša je potpuno smireno odgovarao i poručio da stavlja tačku na odnos sa svojom dragom za koju je pričao da je voli i da ne može bez nje.

-Meni je iskreno pun ku*ac i Tarinog ponašanja i svega što radi Tara i što mi je radila. Od ovog trenutka može da radi šta god želi, da bude s kim hoće. Ja niti sam ovca, niti sam budala. Ja sam i te kako normalan momak koji je njoj dao sve ovde. Razveo sam se zbog nje, zbog našeg odnosa, zbog NJE, da bih njoj pružio ljubav i pažnju. Ja sam njoj rekao da idem pešaka do Kine, i taj put je dugačak, a onog trenutka kad dođem do Kine tu je kraj - počeo je reper svoje izlaganje, pa nastavio:

-Ja sam ovog trenutka došao do Kine, uzeo sam hotel i lepo sam se smestio, tako da joj ovog trenutka poručujem da može da radi šta god hoće, da se muva sa kim hoće, da bude sa Stefanom, da ne bude sa Stefanom. Gotovo je kraj, tačka, gotovo- rekao je zadrugar i dodao:

- Ovo je definitivno kraj. Može da radi šta hoće - rekao je Aleksić, na šta je Tara odmah reagovala.

Foto: instagram.com/tara simov

Tara je čula Nenadove reči i oglasila se putem društvenih mreža porukom za javnost, ali i svog dečka:

-Ako će moj dečko da veruje u hipotetička pitanja, a ne u naš dogovor i da me ostavi preko televizora - samo napred! - napisala je Tara na svom storiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

20.05.2021 20:24

Njemu je dosta i Tarinog ponašanja i svega što radi Tara i što mu je radila.