(VIDEO) ŠA iznenadio stavovima o SANJINOJ trudnoći, a onda ŠOKIRAO PRIZNANJEM da bi PRIHVATIO DETE!

Autor:

Zadruga

18.05.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša izneo svoj stav o Sanjinoj trudnoći.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Potencijalna trudnoća Sanje Stanković ne prestaje da bude tema broj jedan u rijalitiju, pa su se rijaliti učesnici i kroz debatu o muškarcima, ženama i odgovornosti dotakli situacije u kojoj se nalaze Sanja i Filip Car.

Svoj stav izneo je i reper Nenad Aleksić Ša, koji je javno prevario svoju, još uvek zakonitu, suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov:

- Žene su odgovornije, znam iz ličnog primera. Mi smo odrasli sa majkom, ćale je bio tu, ali ne koliko keva, koja se uvek borila za nas, podigla je dva muškarca kako je znala i umela. Uvek sam na ženskoj strani, žene su za mene uvek broj jedan, ne bih ulazio u detalje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nenad Aleksić Ša

- Što se tiče Sanje, ja bih stao iza tog deteta, čak i da je to na jedno veče. Da sam na Sanjinom mestu, tu nema mesta za tugu, to mi je za radovanje. Ja sam pokušavao da imam dete, ako imam dete, okej... Videću kada izađem - rekao je Ša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading