(VIDEO) ALEKSANDRA OSTALA TRUDNA SA OŽENJENIM PA ABORTIRALA! OTKRILA ŠOK TAJNU: Nisam bila jedina sa kojom je varao ženu!

Autor:

Zadruga

18.05.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić priznala kroz šta je prošla.

Foto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Nikolić otkrila tajnu o oženjenom

Tema o abortusu tokom sinoćnje emisije otkrila je mnogo toga, a učesnica Aleksandra Nikolić iznela je svoje loše iskustvo, a kada je bila u aferi sa oženjenim muškarcem.

Aleksandra nije mogla suzdržati suze, pa je ogolila dušu.

Foto: youtube.com/printscreen
Zadrugari pomno slušali

Ne mogu da pričam o tome, stvarno, ne mogu. Pre dve godine se sve izdešavalo. Upoznala sam jednog dečka, ušli smo u neku vezu i ostala sam trudna sa njim. Ja sam kasnije saznala da on ima ženu, ali tada nisam znala. Ugojila sam se, bila sam natečena, imala sam promene ponašanja, drugo stanje je. Nisam tada znala da sam trudna. Kada sam test uradila, ja sam njemu rekla da je pozitivan. On je meni rekao da moram da abortiram, rekao mi je u poruci "Moraš da makneš to". Ja sam tada radila u jednom lokalu, tu sam ga upoznala, bio je tada u bekstvu, imao je problema sa zakonom, ja sam abortirala, bila sam sama, mama nije znala za to, ja sam bila sama u hotelu.Mislim da ću se zbog toga kajati uvek, ali stvarno nisam imala izbora. Majka mi je bila bolesna, nisam imala novca, njega to nije zanimalo, on je imao ženu, saznala sam da nisam bila jedina sa kojom je varao ženu. Javio mi se nakon toga, prošlo je par dana, mi smo se i videli. Njemu je to bilo kao da je nešto normalno, kasnije sam saznala da je još jedna devojka ostala trudna sa njim. Najgore od svega mi je bilo što on nije bilo pored mene, odmah nakon par dana sam morala da krenem da radim. Nisam mogla očima da ga gledam. To je nešto što me je najviše bolelo u životu - ispričala je.

Ermina Pašović je dodala da je jedini krivac za tu situaciju upravo Nikolićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading