MAJA HTELA DA SE UBIJE ZBOG JANJUŠA! Zadrugar otkrio šokantne detalje, Takiju neće biti dobro!

Autor: Republika.rs

Zadruga

17.05.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandaloznih scena koje su gledaoci mogli da vide tokom jučerašnje svađe Maje i Janjuša, kada je ona udarala glavom o vrata, on je sada otkrio još strašnije detalje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš otkrio da je Maja htela da se ubije

Turbulentna veza Maje i Janjuša tokom ove sezone "Zadruge" potpuno je otišla u zabrinjavajućem smeru, te su nemile i zabrinjavajuće scene postale deo njihove svakodnevnice.

Nakon što je juče tokom još jedne burne svađe, Maja počela da udara glavom o vrata, a posle toga se sručila na pod, oni su rešili da ne komuniciraju neko vreme.

Janjuš je sada u razgovoru sa Minom otkrio da se ovakve scene ne dešavaju po prvi put, te da je Maja pretila da će se ubiti zbog njega i dok su bili van rijalitija:

-Ja nemam ni snage, ni ništa... Da mi se svodi rijaliti na to da se bijem sa njom, ne vredi... Treba da ubije neko nekoga? Udara glavom o vrata, da se ubogalji... Isto tako je i napolju radila. Sve isto. Ja kažem da hoću kući da idem, ona kaže da će da skoči sa terase. Mi jedno za drugo nismo, kraj - govorio je Janjuš.

-Nema tu spasa, to nije ljubav, to je bolest - dodala je Mina.

Ona ne može da se promeni, ja ne mogu da je trpim, prosto, jednostavno. Ja sam svoj rijaliti završio, čekam kada ću da ispadnem - pričao je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

17.05.2021 19:49

Covece , ti nisi normalan. Pricas da ne mozes sa njom , a posle par sati izjavljujes da je volis i da bi krv dao za nju. Ako nekoga zelis da otkacis , onda tu osobu ne vidis , ne cujes , ne komentarises , stavis je na ignore , cak i kada je u tvojoj blizini. Posto sam sebi uskaces u usta , shvatam , da je ovo sa njom sve dogovor , kako bi imali pricu , i sto duze ostali u zadruzi.