(VIDEO) MAJI BIH DAO KRV, PREVIŠE JE VOLIM! Janjuš prvi put pred svima otvorio dušu i priznao da NE MOŽE bez Marinkovićeve!

Autor:

Zadruga

17.05.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš otvorio dušu pa priznao koliko voli Maju...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević i Maja Marinković

Raspodela budžeta Kristijana Golubovića se završila, a Marko Janjušević Janjuš se obratio Goluboviću, koji ga je na početku raspodele posavetovao kako da prekine sa Majom Marinković, na isti način na koji je on to uradio sa Kristinom Spalević.

Janjuš je ovom prilikom priznao da je u životu voleo samo Maju i bivšu ženu i otvorio dušu pred svima za Crnim stolom. Maja je inače dobila zadatak da tri dana reč ne progovori sa bivšim dečkom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević

- Želim ti sreću ako ovo možeš da ispoštuješ. Maja je druga osoba koju sam voleo u životu. Samo bivšu ženu i nju. Zato sam sve prelazio. Sve što si rekao o našem odnosu, i sve što ste rekli, znaju da nije dobar odnos. Zato smo se razišli. Biće mi teško. Ja sam joj juče rekao da ću joj se krvi napiti. Ali ja bih za nju krv dao. Ja nju volim previše, ona to može da shvati. Ja bih dao sve na svetu da možemo normalno da funkcionišemo. Ja sam rekao ono kod Drveta (da bih je verio), to bih i uradio. Spreman sam i da odem iz rijalitija, da ona ostane sama -  priznao je Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavko

17.05.2021 18:08

Niko ne veruje Janjušu Konjušu.