UBACIVALI SU MI TU PARE: Aleksandra ispričala detalje rada u BUJANOVCU!

Autor: Republika.rs

Zadruga

17.05.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila o tome šta je radila u Bujanovcu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra o aferi Bujanovac

Aleksandra Nikolić ponovo se našla na stubu srama zbog provokativnih pitanja gledalaca. Jedno od njih odnosilo se na čuveni radu u Bujanovcu.

-Dokle si najniže išla sa moralnim posrnućem u poslu, Bujanovcu i ostalo? – glasilo je pitanje.

-Igrala sam, kitili su me novcem, oprobala sam se i kao go-go igračica, išla sam tada od stola do stola i igrala, bodije sam kupovala po tim šopovima. Ružno sam igrala. Imala sam neke ružne poteze, spuštala sam bretelu, ubacivali su mi tu pare, nije baš bilo moralno, bila sam u nekom vešu, bodijima – priznala je Aleksandra.

Ipak, kako smo nedavno objavili, Aleksandra je mnogo veće posrnuće od ovoga imala. Naime, hostesta iz Makedonije Katica Sekovska pre mesec dana progovorila je o zadrugarkama i njihovom poslu u Bujanovcu. Tada je rekla da se Aleksandra zapravo prostituisala.

 

- Aleksandra Nikolić ima zabranu da uđe u Tursku jer su je uhvatili da nelegalno radi kao prostitutka. Čovek koji je nju čuvao zove se Dejan, on je iz Beograda i ne znam da li je ona do danas s njim ostala u kontaktu - rekla je Sekovska za Pink.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading