(FOTO) NAKON PRIČA DA JE POBEGLA IZ KRISTIJANOVOG STANA, na Ivaninom fejsbuk profilu OSVANULA ISTINA NJIHOVOG ODNOSA!

Autor:

Zadruga

17.05.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je prava istina!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Na Ivaninom profilu osvanula istina!

Kristijan Golubović ostavio je ženu i ćerku napolju i ušao u rijaliti gde je stupio u aferu sa pevačicom Kristinom Spalević.

Ivana se ovim povodom nije oglašavala, ali su sada gledaoci rijalitija primetili jednu stvar. Pričalo se da je Ivana sa detetom otišla iz stana, ali je sudeći prema njenom Fejsbuk profilu i dalje sa Kristijanom.

Naime, Ivana i dalje drži sliku sa mužem kao profilnu, a ima ga i u prijateljima.

Podsetimo, kad je Kristijanova supruga videla njegovu prevaru, bila je jako povređena, zbog čega je insistirala kod produkcije da razgovara s njim. I Golubović je molio čelnike televizije da mu dopuste da reši situaciju sa njom, jer u protivnom neće moći da da sve od sebe, da bude ono što jeste i da pravi šou. Kako je ozbiljna stvar u pitanju, produkcija će mu, po rečima našeg izvora, dopustiti da nakratko napusti belu kuću i da se sretne sa Ivanom, uz pratnju nekog od zaposlenih kako ne bi dobio informacije iz spoljnog sveta, prenosi Kurir.

Foto: facebook.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading