(VIDEO) IVANA NISAM TE PREPOZNALA: Miljana se obrušila na Kristinu pa poručila: Kristijan se VRAĆA ŽENI!

Autor:

Zadruga

17.05.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas se desio sukob između dve Kristijanove miljenice.

Foto: youtube.com/printscreen
Miljana se obrušila na Kristinu

Noćas je održana "Igra Istine", a ukućani su iskreno odgovarali na postavljena pitanja. Međutim, ni ova noć nije prošla bez sukoba. Naime, Miljana Kulić i Kristina Spalević ušle su u raspravu zbog Kristijana Golubovića.

 Na pitanje što joj smeta Miljana, Kristijanova bliska prijateljica je otkrila:

- Prvo forsiranje neko sada kada smo u javnom odnosu. Ne ide da se ponaša tako. Ja sam mu rekla da može da radi šta god hoće, ali nekako, kad god vidim nju, ja vidim da vrši nuždu. Gadi mi se, nisam ljubomorna - rekla je Kristina.

Foto: youtube.com/printscreen
Provocirale jedna drugu

- E, gadiš se i ti meni. Prvo, nas dvoje smo imali rasprave, ali je i za mene bio tu uvek. Kad je meni bilo loše, on je jedini došao, imali smo prijateljski odnos, nikakve druge namere nisam imala. A ovo što priča da radim, ja to ne radim, to moj izmet nije. To je mnogo banalno. Nije hteo neko da izađe iz toaleta, i otišla sam u tuš kabinu, oprala sam svoje stvari - govorila je Miljana.

- Znači, u*rala si se u gaće?- pitao je Kristijan.

- Jer nije htela devojka da me pusti u kupatilo, a uzela sam i sve detaljno očistila. Uvek sam mirišljava i čista, evo može Kristijan da potvrdi - rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović uzrok sukoba dve ukućanke

 - Ja ne lažem nikad, a ti sve lažeš. Ja tad nisam bila u wc-u, ti si bila. Ajde priznaj da se*eš kao foka - rekla je Kristina.

- Ja se sa njim samo družim. Boli te moj odnos sa Kristijanom? Ti si mu jedna prolazna stanica u životu, ljubomorna si na mene, i ja ću sa njim nastaviti da se družim. Ivana, nisam te prepoznala. on će se pomiriti sa ženom, sigurna sam - nastavila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

17.05.2021 12:03

ovu mUljanu već treba izbacizi, nebitna, nema priču, šta više, dosadila je

Zana

17.05.2021 17:43

Frljana , izmecarka , podguzna muva ...nada se pobedi. Boze sacuvaj nas od ovakvih " favorita"