KRISTIJAN NAPUŠTA ZADRUGU ZBOG SUSRETA OD ŽIVOTNOG ZNAČAJA: Otkriveno sa kim će se naći i ŠTA ĆE SE DESITI PRI VIĐANJU!

Autor:

Zadruga

17.05.2021

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno gde će boraviti Kristijan!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan želi da se izvini Ivani..

Kristijan Golubović navodno će u utorak nakratko napustiti „Zadrugu“, i to kako bi se video i razgovarao sa suprugom Ivanom.

 Nakon što ju je prevario s Kristinom Spalević, spekuliše se da se njegova žena s detetom iselila iz stana i da zahteva razvod po hitnom postupku, pa zadrugar odlazi na razgovor, saznaje Kurir.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen

– Ja mogu da se izvinim Ivani, do sinoć je nisam prevario, sinoć sam je prevario i psihički i fizički. Volim je, ali joj nisam ukazao tim činom poštovanje. Nego znam koliko je duša boli. Ona se raspada, to me boli. Kristina ima energiju i poštovanje, ima mozak jedne vredne devojke, svesne svog teškog života, fantastično mi je legla. Neki ljudi će smatrati da je Kristina kriva, ali ja ću Ivanu i Veru voleti do kraja života. Ivana je najbolja majka i žena na svetu, ali ja sam tražio benzin, nitro, kerozin. Ona je bila ikona – rekao je Kristijan, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

17.05.2021 09:54

Šta može švaler da očekuje.