SVI SMO ŠOKIRANI, NJEGOVA DECA GLEDAJU ŠTA RADI SA KRISTINOM! Kristijanova kuma progovorila o njegovoj aferi, pa pomenula i Ivanu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

16.05.2021

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijanova kuma progovorila je o njegovom skandaloznom ponašanju u "Zadruzi", pa otkrila i kako njegova porodica gleda na njegovu aferu sa Kristinom.

Foto: youtube.com/pink.rs
Kristijanova kuma progovorila o njegovom ponašanju sa Kristinom

Kristijanova kuma Olivera Marković ne krije da je šokirana njegovim ponašanjem u "Zadruzi", a posebno joj je zasmetalo to što je njegov odnos sa Kristinom prilično eksplicitan i javan.

-Iskreno, bila sam šokirana kada sam saznala, niko od nas nije očekivao to, svi smo bili šokirani. Kada su mi rekli da je ozvaničio vezu... Ne podržavam što je to tako uradio i što radi sve javno, ali on je moj kum, moj venčani kum i uvek ću biti uz njega. Kumstvo je za nas svetinja - istakla je Olivera za Pink.rs

Pevačica nam je otkrila i šta misli o Kristini, novoj izabranici njenog kuma.

- Vidim da je srećan sa Kristinom, ali pričalo se i da je nju i Stanija poslala. Ne znam da li je to tačno. Vidim da je on srećan sa njom, ali ponavljam, ne sviđa mi se što je sve tako javno. Zbog njegove porodice, prijatelja, i njegov sin Lazar ima devojku, svi to gledaju - dodala je Kristijanova kuma.

Mediji bruje o tome da je Ivana napustila zajednički stan u Kraljevu. Olivera je ispoštovala svoju kumu i nije želela da priča o dešavanjima u domu Golubovića, ali je u jedno bila sigurna - da Kristijanu supruga preko ovoga neće preći.

-Ne bih da pričam o tome, Ivana ne želi da se oglašava za medije, ali sigurno joj nije lako. Mene je Kristijan prošle godine venčao, nju i ne poznajem toliko dobro. Za stvari koje je pričao o problemima u braku sam saznavala od njegove porodice i prijatelja. Jedno znam, Ivana je velika majka i velika žena, Kristijan je poštuje, ali sam sigurna da mu ovo neće oprostiti. Znam da se plaši da neće moći da viđa Veru, ali se iskreno nadam da to toga neće doći. Vera i Lazar su njegove svetinje i voli ih najviše na svetu - rekla nam je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milica

16.05.2021 20:30

Kumo bolje da deca gledaju tatu u seksualnim vestinama nego u zatvoru:((