ONA JE OBRNULA IGRICU... Filip Đukić progovorio o odnosu Mine i Mišela, spomenuo i Sanjinu TRUDNOĆU!

Autor:

Zadruga

16.05.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fili Đukić prokomentarisao aktuelene teme iz Bele kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

Bivši zadrugar i voditelj emisije "Razvlačenje" na RED TV-u Filip Đokić pojavio se u emisiji "Premijera Vikend - Specijal" gde je pričao o aktuelnim dešavanjima u rijaliti programu "Zadruga".

Đukić se prvo dotakao trenutne veze između Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića.

Mina je jedina devojka u rijalitiju koja je obrnula igricu. Ona je svakog muškarca dovela do ludila i dobila ono što želi. Nema šanse da se Mina zaljubila, možda joj se Mišel ovako dopada, ali da se zaljubila... Nije sigurno – priča Filip.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški i Mišel

Vest o navodnoj trudnoći Sanje Stanković šokirala je zadrugare koji su ovu temu detaljno komentarisali, a evo šta je Filip imao da kaže na sve ovo.

- Videćemo do kraja, meni je malo nerealno da neka devojka htela da ostane trudna na jedno veče i ćao. Nekako mi ne deluje da je ona u tom fazonu i da toliko ne misli o tim stvarima – rekao je bivši zadrugar.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Sanja Stanković

O vezi Maje i Janjuša nije imao reči hvale.

- Ja kad vidim Maju i Janjuuša prvo mi je smešno, ali kako situacija eskalira, uopšte mi više nije smešno. Na početku su mi oni bili najzanimljivi, ali sad su počeli da se pljuju, štipaju, ona mu se penje na glavu, ja ne znam da li Janjuš ima čelične živce ili ne, ne znam šta se dešava... Ko bi to uopšte želeo da mu se to dešava, tako da mi nije normalno ni da ona to radi namerno, ni on – zaključuje Đukić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Filip se dotakao i aktuelne veze Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Ja mnogo gotovim Ša, ali napravio je ozbiljno sra*e, ne mogu da mu držim neke moralne pridike, nenormalno je da ja nešto pričam, ja gori od nejga, samo što nisam imao ženu. Napravio je sra*e, mora sve to sada da istrpi na svojim leđima. Jedino je problem što još neki ljudi oko njega zbog toga trpe posledice, zna se da Ivana možda i najviše, tako da moraće to sam da izgura – zaključuje on.

- Žao mi je Ivane, ja živim ulaz pored njenog salona, viđam je skoro svaki dan. Okej smo, ona mi deluje okej, ali možda ona kad ode kući se smori.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Bivši zadrugar istakao je da misli da Jovani Ljubisavljević i Stefanu Kariću nije lako.

- Jednom ako posumnjaš u nešto - ćao! Ti onda više ne veruješ ni u šta što ti ta osoba kaže. Sad ona mora da se dokakazuje vamo-tamo, ovi je za stolom napadnu, ona prsne... Malo je teško unutra što se tiče tih nekih stvari uopšte opstati, tamo i neka najmanja sitnica se pretvori u nešto vau – izjavio je Filip u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žarko

17.05.2021 06:43

Osvedočeni lažov ne treba da se javlja.

Odgovori 12 0
Pavko

17.05.2021 08:47

Dvorska luda i ortodoksni lažov.