EKSPLICITNI SADRŽAJ HARA INTERNETOM: Procurele fotke za odrasle Jovane Ljubisavljević, NAPRAVLJEN ŽESTOK PLAN KAKO DA JE UNIŠTE?

Autor:

Zadruga

16.05.2021

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale intimne fotke misice..

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević poseduje fotke za odrasle..

Kako SCANDAL! saznaje, neprijatelji Jovane Ljubisavljević imaju pakleni plan kako da je odvoje od Stefana Karića i unište im vezu! Navodno, misica ima eksplicitne slike do kojih su oni došli i samo čekaju da Karić izađe iz rijalitija da mu ih dostave!

NEĆE MU BITI DOBRO!

– Jovana zna da postoje te slike, ali i ne sanja da su njeni neprijatelji došli do njih i zato je opuštena – započinje izvor i dodaje:

– Međutim, neko je slike poslao i to se proširilo, pa se sad samo čeka da Karić napusti rijaliti i odmah će ih dobiti. Ti Jovanini neprijatelji dobro znaju da Karić ne voli te stvari i da će se iste sekunde razočarati, posebno jer mu Jovana to nije ni pomenula, tako da bi joj bilo bolje da ga obavesti šta može da se desi inače će ostati bez dečka – završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Darko

16.05.2021 07:21

Sama kriva što je krila, da se slikala kad je gola bila.

Odgovori 17 9
Zana

16.05.2021 08:48

To ne rade obrazovane , kulturne , moralne osobe. Umislila da je bolja od nekih devojaka sumnjivog morala, iz rijalitija . E , lisice , lisice , ne znas da se ," zaklela zemlja raju da se sve tajne odaju "! Da si obrazovana kako treba , znala bi da ova izreka potice jos iz price " u cara Trajana kozje usi ".

Odgovori 22 12
Dragan Niš

16.05.2021 10:54

Pa gde su te slike ,zasto prenosite dezinformacije bez dokaza.Ko to vodi kampanju protiv sasvim prirodne i "normalne" devojke!!?

Odgovori 13 17
Jela

16.05.2021 11:51

Gde su te slike? Da ih imate prikazali bi. Sram vas bilo da tako blatite devojku.

Odgovori 13 15