ON OD NJE MOŽE DA NAPRAVI PRAVU DAMU I DOMAĆICU: Mišelov brat otvorio dušu, pa priznao da li su PRIHVATILI Minu za snajku!

Autor:

Zadruga

15.05.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišelov brat priznao da prihvataju Mina za snajku!

RepublikaFoto: e-stock, foto. Facebook
Mišel Gvozdenović

 

 

Romansa Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića danima intrigira, kako zadrugare, tako i javnost. Mina i Mišel su se ponovo zbližili, da bi rano jutros i ozvaničili svoju vezu. Pevač je pitao Minu da mu bude devojka, što je ona sa oduševljenjem dočekala.

Sada se oglasio Mišelov brat Saša, koji nije znao da je njegov brat ozvaničio vezu sa Minom.

- Nisam ispratio, evo sada saznajem. Mišel može od Mine da napravi jednu pravu damu i domaćicu, da je smiri i izvede na pravi put. Na njima je da odluče da li će tako biti - rekao je Saša.

Saša je otkrio i da li bi porodica Gvozdenović prihvatila Minu za snaju, ukoliko bi njena veza sa Mišelom prerasla u nešto ozbiljnije. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški i Mišel

- Ako je to njegov izbor, mi kao porodica im želimo sve najbolje i uvek ćemo poštovati Mišelove odluke. Svakako, ako bude nešto ozbiljnije, i Mišel bude srećan uz nju, kao i ona uz njega, mi prihvatamo! - istakao je Mišelov brat.

Sašu je otkrio svoje mišljenje o zadrugarima koji su od samog starta protiv ove ljubavi.

- Očito da su trn u oku svima. Čorba i Kristijan Mišela, pa uz njega i Minu, najviše ne vole. Ali narod sve vidi, kakvi su oni prema ženama bili i šta su sve radili i koliko su puni loših osobina - rekao je Mišelov brat, pa nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški i Mišel

- Realno, ima mnogo devojaka koje su bile uz Mišela, i koje bi nešto više od drugarstva. Mišel je svakako gospodin, pa neće devojke da ponižava ili uvredi... Očigledno je da je najveći šmeker u Beloj kući - zaključio je Saša za Pink.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavko

16.05.2021 10:27

Teško. Ona traži žestoke momke.

Zana

16.05.2021 12:57

Ala ce se usreciti njegovim izborom Nema nista ni od dobre zene a jos manje od dobre domacice. On joj jos jedna RECKA u nizu. Time leci svoje komplekse jer je umislila da je najveca zavodnica