(VIDEO) GLUMIŠ MAJU, A NE MOŽEŠ DA BUDEŠ ONA! Haos na početku sastanka: Aleks se obratila zadrugarima, OSUDILA Minu, a onda joj je ona BRUTALNO ODGOVORILA!

Autor:

Zadruga

12.05.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić osudila Minu Vrbaški!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

Počeo je porodični sastanak. Aleksandra Nikolić je prva zatražila reč od vođe Kristijana Golubovića, kako bi se obratila zadrugarima povodom haosa koji je nastao sinoć.

 

- Izvinjavam se ako sam vam narušila mir. Dečko me je opet povredio. Znam šta mi je pričao pre neku noć, a sada radi odvratne stvari. Nemojte da mi zamerite ako vas uvredim: ja sa Filipom neću više imati komunikaciju. On je dokazao ko je i kakav je. On se hrani time da me povređuje, srećan je kada me vidi u nekom stanju - rekla je Aleksandra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

- Tebe više loži to, ti se hraniš time - dobacio je Čorba.

- I najviše si bezobrazna prema ljudima koji su dobri prema tebi. Ne traži mi savete više! - dodala je Teodora.

- Pusti se izvinjavanja zadrugarima, nismo mi ovde došli u odmaralište, objasni odnos sa Filipom, sa Minom, sinoć si svašta rekla - dodao je Đedović.

- On je meni pričao da mi se svetio zbog Tome, Kristijana, da bi bio sa mnom da sam ja normalnija... Ja sam sinoć rekla Caru: "Ja ti nisam Sanja, Mina...". Mina je moja drugarica, povredila me je, čula sam da su se pomirili - rekla je Aleks.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- Mi se nismo pomirili. Ti si se sinoć ponašala katastrofa. Glumiš Maju, a ne možeš da budeš ona. Reči, tvoje ponašanje - dodala je Mina.

-  Mina me je razočarala jer mi je drugarica. Filipu se više neću obraćati, rekla sam šta sam imala. Bravo, čestitam, zaj*bao me je peti put.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading