KIJINA MAJKA OTKRILA DA SU SLOBA I NJENA ĆERKA PRAVILI BEBU NAKON ZADRUGE: Nadica progovorila o detaljima pomirenja pa spomenula i LUNU!

Autor:

Zadruga

12.05.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković glavni je kritičar veze Tare Simov i Nenada Aleksića Ša jer je i njena ćerka Kija doživela sudbinu Ivane ALeksić u prvoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, E-Stock
Kija i Sloba pokušavali da dobiju bebu... Nadica sve otkrila

Međutim, sada je u žaru rasprave otkrila nešto što se do sada nije znalo, a to je da su se Kija Kockar i Sloba Radanović pomirili posle "Zadruge 1" pa čak pokušavali i da naprave bebu. 

- Ša, tvoja veza sa Tarom neće uspeti, vratićeš se Ivani. Preklinjaćeš ženu da ti oprosti! Kao i ovi moji što su se mirili i pravili bebu... Na kraju su se rastali, ali nije to tako lako da se uradi - izlanula se učesnica „Zadruge 4".

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Pomirili se posle Zadruge... Kija i Sloba

Kija i Sloba nikad nisu hteli da pričaju o neuspelom pokušaju pomirenja posle rijalitija. Priznali su samo da su provodili vreme zajedno ali su tvrdili da nisu obnovili ljubav, a kamoli da su pravili bebu.

- Javna je tajna da su bili zajedno posle ,,Zadruge" i da je Sloba zbog toga otkacio Lunu. Hteli su da spasu brak, cak su smatrali da je pravi trenutak da prave bebu, verovali su da bi ih to zbližilo. Kiji je najveca zelja bila da postane majka, pa su radili na tome - otkriva za izvor blizak bivsim supružnicima i dodaje da je period obnovljene ljubavi bio kratak.

Kija nikako nije mogla da Slobi pređe preko prevare i nekih ružnih stvari koje je javno govorio o njoj, pa mu je stalno to prebacivala. Sve vise su se svađali, neke rasprave su prelazile i u fizičke kontakte, pa su se na kraju razišli. Kockareva je jos u ,,Zadruzi" govorila da ce Radanoviću kad-tad roditi dete.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ipak bili zajedno nakon Zadruge...

- Imaćemo troje dece. Naša ćerka će se zvati Janja, a sin Njegoš, tako smo se dogovorili. Za treće ćemo lako da smislimo ime - govorila je Kija, dok je folker pred kraj rijalitija izjavljivao da je voli:

- Kija je ljubav mog života. Nikad neću zaboraviti kako sam se lepo osećao kada smo se smuvali. Ne isključujem mogućnost da ponovo budemo zajedno, samo Kristina mora da se dogovori sa samom sobom sta želi.

Nakon definitivnog razlaza Kija je imala nekoliko veza, među kojima je najviše bure u javnosti izazvala ona sa Vukom Mobom. Sloba je, sa druge strane, bio kratko sa Anom Korać i još nekoliko javnosti nepoznatih devojaka, a kad je pre skoro dve godine upoznao Jelenu Đuričanin, rešio je da se smiri i najavio je venčanje sa njom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading