IVAN MARINKOVIĆ ISMEJAO SVOG SINA I MILJANU: Kulićeva će pobesneti kada ovo bude čula!

Autor:

Zadruga

12.05.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković samo jednom video svog sina Željka, kog je dobio u vezi sa Miljanom Kulić i to kada se ona porodila u bolnici u Nišu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ismevao sina kog je video samo jednom u životu...

Od tada, kako tvrde Kulići, on za njega niti je pitao niti je dolazio da ga vidi.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Poludeće kada bude čula šta je govorio o njenom sinu i njoj... Ivan i Miljana

A sada je prvi put i progovorio o njemu. Sve je krenulo od toga što se učesnik "Parova" Aleksandar Tirke podvrgao poligrafskom testiranju. Njegovi odgovori ostavili su sve u šoku. Naime, glavno pitanje bilo je da li se kaje zbog svog ponašanja kada je Neda Lakić, njegova izabranica, ostala u drugom stanju.

Ivan Marinković nije ostao imun na ovu situaciju, pa je istakao kako je dva puta podvrgnut poligrafu, a nije pao na ovom pitanju nijednom.

- Dva puta su me pitali na "parografu" isto pitanje i nisam pao kao ti! Ne znam šta da ti kažem- istakao je Ivan. Tokom emisije voditeljka se osvrnula na Tirketovu bivšu ženu Kristinu za koju tvrdi da je tek naknadno izgradio emocije.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ne viđa sina i ne zanima ga... Ivan Marinković

- Kristinu sam zavoleo postepeno, tek kada sam dobio dete sa njom počeo sam nešto da osećam - govorio je Bjelanović, a Marinković se nadovezao:

- Onda ja treba da volim Miljanu.

Podsetimo, Ivan i aktuelna učesnica "Zadruge" Miljana Kulić napravili su dete u vili "Parova", ali Marinković nije posebno zainteresovan za sina Željka Kulića, koji čak ni ne nosi njegovo prezime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading