PAULA RADILA KAO GO-GO IGRAČICA, UBACIVALI JOJ NOVAC U GAĆICE! Zadrugarka krije kako je zarađivala posle škole!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zadruga

11.05.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hublinova je igrala vikendom u zagrebačkom klubu, pa je, pored ugovorene dnevnice, uzimala i do 100 evra bakšiša.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Paula radila kao go-go igračica

Učesnica "Zadruge 4" Paula Hublin ušla je u Imaginarijum govoreći da dolazi iz imućne porodice, a kako Rijaliti saznaje, ona je posle srednje škole radila u zagrebačkom noćnom klubu kao go-go igračica, pa je tu uzimala dobar bakšiš.

Hrvatica je pred kamerama u više navrata govorila i o tome koje je sve poslove radila dok je bila tinejdžerka, ali nije pominjala igranje oko šipke za dobru nadnicu.

- Paula je uvek volela da ima i da može sebi sve da obezbedi. Iako su njeni situirani, nakon srednje škole odmah je počela da radi, znam da je za godinu dana nekoliko poslova promenila. Počela je od promocija, na dnevnom nivou u Zagrebu je zarađivala po 200-300 kuna, nekada i više, što joj je tada bilo dovoljno. Posle je radila u jednom kol-centru, ali retko ko zna da je šest meseci igrala oko šipke kao go-go igračica. Ona se toga ne stidi, nema problem da priča o tome, ali ne voli da se to širi. Pošto je pre ulaska u rijaliti našla stabilniji posao, nikad ne priča šta je sve radila pre toga. U pitanju je jedna firma, fleksibilno je radno vreme i tamo je već nekoliko godina - priča nam sagovornik.

 Paulina majka se nije slagala s time da ona radi kao hostesa, pa je htela da proveri klub u kom je bila zaposlena

Kako smo saznali, Paula je za veče u pomenutom klubu uzimala i do 800 kuna, što je otprilike oko 100 evra.

Foto: instagram.com/printscreen

Paula: Sama sam zarađivala, mrzim sponzoruše

Paula Hublin ispričala je u Imaginarijumu koje je sve poslove obavljala, pa tvrdi da je bolje raditi bilo koji posao, nego sedeti skrštenih ruku.

- Nikada nisam volela sponzoruše i ljude koji troše tuđi novac. Svako treba da se angažuje i da zarađuje za sebe, koliko god i kako god. Sama sam se trudila da nađem posao još kao vrlo mlada, tražila bih oglase ili išla na razgovor na preporuku. Nikada nisam sedela kod kuće i čekala da mi sve padne s neba iako su moji mogli da mi priušte sve što želim. Meni je najveći pokretač u rijalitiju nedeljni honorar. Ušla sam da zaradim i zato mogu da istrpim sve ovde jer imam velike planove za svašta nešto kada izađem - rekla je Hublinova.

- Paulu su svi voleli dok je igrala u tom klubu. Bila je jedna od najzgodnijih devojaka, muškarci su se lepili za nju kad je vide. Igrala je uvek u crvenoj seksi garderobi, sado-mazo autfit je nosila i tako su je kitili novcem. Uzimala je dobar bakšiš, u proseku od 500 do 800 kuna, a radila je u klubu samo petkom i subotom. Sve je trošila na garderobu, patike i izlaske, pa su se njeni jedno vreme pitali odakle joj toliko para. Pričala im je da radi kao hostesa i da joj posao nije strašan - priča nam izvor i dodaje:

- Paulina majka se nikako nije slagala s tim da ona radi u tom klubu, pa je jednom čak htela i da proveri da li je laže. Ubedila ju je na kraju da to nije ništa strašno i da je super da ima i takav posao jer tako ne mora stalno da im traži novac, dok nešto sigurnije ne izleti. U taj klub gde je radila nekoliko puta je dolazio i Fran Pujas. Kad su počeli da se zabavljaju, rekao joj je da ju je prvi put zapazio u tom lokalu. Ona se iznenadila, malo joj je bilo neprijatno, ali se razgovor završio osmehom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tekst potpisa

Fran: Paulu je pipao ko je stigao

Fran Pujas je prilikom jedne svađe sa Paulom u "Zadruzi" pomenuo da je jednom radila kao hostesa, ali nije hteo da otkrije da je igrala oko šipke.

- Paula je sav prljav veš ispričala o meni dok smo se ovde svađali, a ja nikada nisam uradio isto. Ako ćemo već da igramo prljavo, mogla bi da ispriča šta je sve radila dok je bila zaposlena u jednom klubu u Zagrebu. Radila je kao hostesa, bilo je tu svega i svačega, pipali su je ljudi dok je prolazila pored stolova. Muško sam, neću još niže da udaram, a ona, ako ima hrabrosti, neka kaže šta je sve radila - rekao je Fran, a Paula se nadovezala:

- Nije sramota raditi, pa čak i kao hostesa. Rekao si da sam svašta nešto radila, pa čisto da objasnim da nikakvog plaćanja za seks nije bilo jer vidim da na to ciljaš.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading