RIALDA MALOLETNA RODILA DETE: Zadrugarka krije sina od 12 godina, ISPLIVALA PROŠLOST KOJU JE POKUŠALA DA SAKRIJE?

Autor:

Zadruga

10.05.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krije prošlost kao zmija noge!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda Karahasanović

Kako SCANDAL! saznaje, Rialda krije kao zmija noge da navodno ima sina od 12 godina. Naime, ona je dete rodila jako mlada, sa samo 15 godina, pa zbog toga ne želi da se sazna da je njeno, međutim, to nikada nije zvanično potvrđeno.

Postoji i verzija da je to njen polubrat, a niko ne zna pravu istinu!

 Rialdu smo ranije često viđali kako šeta dečaka od neke dve godine, on je sada tinejdžer, ima 12 čini mi se – započinje izvor SCANDALA! iz Sarajeva i nastavlja:

– Ima raznih verzija te priče, te da je to plod mladalačke prve ljubavi, ali da ne bi bilo bruke, krilo se da je ona majka. Jedino mogu da tvrdim da je Rialda baš vezana za to muško dete i često smo je viđali da ga šeta i igra se s njim po parkićima. E sad, priča se i da je to vanbračni sin njene majke kojeg je Rialda čuvala kako bi pomogla majci. Niko ne zna šta je prava istina osim da je dečak sad velik, ide u školu i dobro je dete, nije problematičan, a da li mu je lepa naša Rialda majka ili polusestra još uvek je misterija – završava izvor za SCANDAL!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading