(FOTO, VIDEO) OTKRIVENO KAKO IZGLEDA TARIN BIVŠI VERENIK: Evo kome je Simova naručivala pesme u Zadruzi 4!

Autor: Republika.rs

Zadruga

09.05.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada napokon znamo kako izgleda Tarin bivši.

RepublikaFoto: youtube.com/Blic.rs
Sada znamo ko je Tarin bivši verenik...

Bivša zadrugarka Tara Simov, koja je nedavno diskvalifikovana iz najgledanijeg rijalitija “Zadruga” često je dolazila u sukobe sa svojim dečkom Nenadom Aleksićem Ša zbog bivšeg verenika Stefana.

Tara je sa Stefanom raskinula neposredno pred "Zadrugu 3", a tada je tvrdila da niko nije čuo za njega, niti ga je iko ikada video. Međutim, Tara i Stefan su redovno objavljivali snimke i fotografije na Instagramu, a u nekima možete i čuti njen glas.

 

 

Tara je u "Zadruzi 3" nekoliko puta pominjala Stefana u šiframa imena morskog praseta, a u "Zadruzi 4" je, zbog naručivanja pesama bivšem vereniku i poklona koji je dobila od njega, buket ruža sa određenim brojem, dolazila u brutalne sukobe sa Nenadom.

 

 

Kako prenosi "Pink.rs" čovek zbog kog se Tara svađala se Nenadom je Stefan Jović, a ono što je odalo sve jeste Instagram profil njihovog zajedničkog kućnog ljubica G*ze, odnosno morskog praseta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading