ZEZNULI SMO SE, NISMO VIDELI SIGURNOSNU KAMERU: Kristijan PRIZNAO SVE u odnosu sa Kristinom!

Autor:

Zadruga

09.05.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović se pravdao zbog intimnih scena sa Spalevićevom.

Foto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović i Kristina Spalević se pravdali....

Kristina Spalević i Kristijan Golubović tokom sinoćnje emisije ponovo su bili u centru pažnje, a sve zbog njihovih štekova i intimnih scena.

- Zašto nas pitate? Možda je neko drugi išao u štek, tamo je mogao ići bilo ko. Apsolutno ne radimo ništa na šta može da se ačludira, se*s ili tako nešto. U ćošku smo se zeznuli, jer nismo videli sigurnosnu kameru - rekao je Kristijan.

- Nismo radili ništa što bi bilo interesantno. Nikome ne bi bilo interesantno tuširanje, razgledanje i tako nešto. Svima je bilo interesantno da vidimo šta je bilo unutra - objasnila je Kristina.

Foto: youtube.com/printscreen
Kristijan i Kristina

- Taj štek dugo postoji, još ni Kristina nije bila tu. Veza ne postoji, ako postoji neka emocija, ja sam tu da postavim rampu, ona mora sad da se izjasni - rekao je Kristijan.

- On to meni stalno nabacuje u poslednje vreme, a ja nemam šta da priznam. Preglupo je što mi nameće ovako neke stvari - naljutila se Kristina.

- Najjača odbrana je ono da mogu otac da ti budem - nastavljao je Golubović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading