(VIDEO) ALEKS U SPAVAĆICI BEŽI IZ ZADRUGE! Zadrugarka se ugledala na Ša pa i ona preskače ogradu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.05.2021

19:38

Poslednjih dana veoma je tenzično u "Zadruzi", pa sve više učesnika pokušava da pobegne preko ograde. Na red je došla i Aleks Nikolić.

youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra beži iz Zadruge

Aleksandra Nikolić je pobegla u garderober nakon što su je Teodora Bilanović, a zatim i ostali zadrugari, optužili da povraća, kako bi skrenula pažnju na sebe. Ona više nije mogla da podnese konstantne napade u rijalitiju.

Aleks se uputila ka ekonomskom dvorištu pa pohrlila ka ogradi da je preskoči i pobedne iz "Zadruge", međutim Mina je u tome sprečila.

-Sram da te bude, to će da ti preraste u bolest, to ne smeš da radiš, da li shvataš šta sebi radiš? Plačeš kao p*čka. Sad ćeš da budeš m*donja i da odeš u kuću i da sediš tamo, da razmisliš malo ovom glavom. Mene je sramota tvoje sramota. Meni je tvoja mama rekla da te pazim. Radiš sr*nja, da bi svako posle tebe sr*o po tebi. Klela si se u majku, pa sad opet sa njim. Ja ću tebe podržati ako je to dobro za tebe, ali ti si blam. Šta radiš ovo? - urlala je Mina.

-Ja samo hoću da radim šta ja hoću - kukala je Nikolićeva.

-Tvoja mama mi je rekla da ćeš da budeš ovde dok ne izađeš, jer vam trebaju pare. Da li si ti bolesna osoba? Ti si odlično - urlala je Mina.

-Ja ne mogu više - kukala je Aleks.

-Možeš, nego nećeš - odgovorila je Vrbaški.

 

 

 

Komentari (0)

Loading