(VIDEO) ŠTO SI TUKLA MAJKU? POKAZIVALA MI JE MODRICE: Miljanu Kulić napao zadrugar, pa istresao sve njene LAŽI!

Autor:

Zadruga

08.05.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tema današnjeg sastnka u "Beloj kući" je da zadrugari odluče ko je zarad lične koristi spreman sve da uradi i gazi preko drugih.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Prva na taptu našla se Miljana Kulić za koju je MArko Đedović izneo nih argumenata zbog čega je upravo ona takva osoba:

- Evo Miljana Kulić je ona koja je spremna na sve zarad lične koristi. Spremna je da proda i sopstvene roditelje zarad ličnih interesa, spremna da se hvali svojim ličnim honorarom... - govorio je Đedović.

- Sa celom kućom se ližeš, pristrasan si, a mene napadaš. A mene tvoji napadi ne dotiču - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đedović napao Miljanu...

- Spremna je da proda sve zarad honorara, zarad tvrdog pe*isa, spremna da poubija sve što može. Druga osoba je...- nastavio je Đedović, pa ponovo bio prekinut.

- Meni je sve ovde smešno, dokle mogu ljudi da idu, lažu i misli da gaze po nekome, a ustvari se svi smeju. Zarad honorara si spreman da se sa celom kućom ližeš- nastavila je Miljana.

- Dajte pampers za gospođu! Pazi Brendone, opet se is*ala. Ona je spremna zarad honorara da ispriča kako je zlostavljana. Ti si ih razbolela- dodao je Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otkriveno da ju je ćerka tukla... Marija Kulić

- Zbog toga najviše žalim, što sam se sa njom svađala, ni zbog koga više u životu se ne kajem- rekla je Miljana.

- Zato si ih i razbolela. Šta si sve rekla majci, smradu smrdljivi. Što si tukla majku? Meni pokazivala modrice, a sad ih kao žališ, jedva čekaš da ih se oslobodiš- rekao je Marko.

- Druga osoba je Sanja Stanković, ona je ovde sa taktikom da igra igre. Svi su toga svesna, ušla je ovde i tvrdi da su bile vanserijske ljubavi, a onda sinoć te ljubavi šalje u izolaciju. Treća osoba je Neca. On da ne ispadne, izjavio bi ljubav i poniju. Zarad slikanja je spreman mnoge stvari da uradi- rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

08.05.2021 17:08

Lazljiva. Poganom jezicinom vredja , pogrdno naziva ostale ucesnike i pritom se zadovoljno smeska. Kada biva verbalno potucena , izmislja da je pod stresom , trazi lekare , nasrce , poliva , preti tuzbama . ... Nekulturna ( dobila diple na vratu od nadvikivanja i upadanja drugima u rec , kaki po dvoristu , u tus kabini... ) ,. Naskace na muskarce , pa kada je odbiju , ona ih vredja , tuce , baca garderobu...i izmislja kako je sve to bio performans. Prodala bi sve i svakoga , za pobedu .... Zeni tu nije mesto ! Onaj ko se njom odusevljava , taj ima ozbiljne probleme u glavi.