MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ HOSPITALIZOVANA ZBOG KRITIČNOG ZDRAVSTVENOG STANJA!

Autor:

Zadruga

08.05.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lola završila u Hitnoj.

Foto: youtube.com/pink.rs
Majka Aleksandre Nikolić psihički loše...

Učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić došla je u centar pažnje kada je odlučila da se umeša u ionako burnu vezu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Čuveni trio bio je nekoliko nedelja glavna tema kako zadrugara, tako i javnosti. 

Nikolićeva je konstantno bila izložena napadima od strane gledalaca, ali i ukućana, što zbog provociranja kontroverznog para, što zbog sramne prošlosti. 

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić neretko meta napada ukućana...

Njena majka Lola sve je teško podnela, pa je zbog svih dešavanja završila na lekovima i ostala prikovana za krevet nekoliko dana, što je i potvrdila za Republika.rs:

- Pritisak mi je skočio, ne ustajem iz kreveta. Završila sam u Hitnoj - kratko je izjavila Lola koja nije mogla više da govori ni o svom stanju, ali ni o Aleksandrinom učešću.

S obzirom na to da joj je pritisak nenormalno skočio i da je jedva stajala na nogama, hitno je hospitalizovana, nakon čega joj je pružena sva potrebna nega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading